ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Indul a TV2 Klinikája
2005. január 10., hétfő, 16:05|Utolsó módosítás: 2005. január 10., hétfő, 16:37

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb


Ahol találkozik a fikció és a valóság << 2/3. oldal >>

Forrás: [origo]
Ajánlat
Az Interaktív oldala
A TV2 honlapja
Képgaléria

Fotók a stábról, a színészekről, a díszletekrőlJóban-rosszban


Sváby András - a gyártó Interaktív Fiction Kft. részéről - szintén optimista, ami indulásnál nem is hátrány. "Profikkal, komoly, tanult színészekkel vettük magunkat körbe. A siker fontos dolog, aki belekóstolt, megszereti. Annyiban mindenképp találkozik nálunk a fikció és a valóság, hogy a stúdió tényleg a Csillagvirág utcában van, így a név is adott volt."

A TV2 nem követ el öngyilkosságot azzal, hogy egy új sorozatot futtasson a Berényi-klánnal szemben, így az este hétórás kezdést választották. Ezzel a Jóban-rosszban bekerül egy hírműsor (Tények) és egy magazin (Aktív) közé. Az [origo] kérdésére elmondták, hogy nem olcsó produkcióról van szó, 1,5 milliárd forint körüli a költségvetés, amiben persze benne van a napi epizódok költsége is. Nemzetközi szabály van arra, hogy hány résszel kell előbbre járni a részek elkészítésében, itt is jó négy hét megvan előre, dobozban, leadva a TV2 részére.

Kereszty Gábor kiemelte, hogy jelen esetben a türelem a legfontosabb. "Gyakran jól indul egy sorozat, aztán kicsit visszaesik, majd lassan építkezni kezd. Az RTL napi szappanoperája is igen lassan indult be az elején, mi is türelmesek leszünk, 2005-ben biztosan megy a Jóban-rosszban. A két sorozat más alapokra épít, más a filozófia. Nem a Bk ellen jött ez létre, hanem azért, mert a TV2 hűséges nézőinek is szükségük van egy napi, fiktív sorozatra. Nagyobb csatornának kell önálló hírműsor, magazin, de saját sorozat is. Mi a napi nézettségi mutatóinkat szeretnénk stabilizálni, így műsorok más sávba csúsznak. Most nagyon erős hétvégénk van, ugyanakkor a hétköznapok nézettsége nálunk ingadozó" - mondta.

Forrás: [origo]

Arra a kérdésre, hogy mennyire tartanak a bulvárosodástól, hogy nem félnek-e az eddig országosan nem annyira ismert szereplők attól, hogy lapok címoldalára kerül magánéletük, elárulták, hogy nincs semmiféle szerződés bulvárlapokkal, magazinokkal. Nem aggódnak, múltjukban nincs pszichopata nagypapa, kéjgyilkosság. "A tévénézők kíváncsiak lesznek a szerep mögött lévő emberre, ez természetes" - tudtuk meg.

"A TV2 struktúrája másfél éve nem változott, korábban persze ez másképp volt. A TV2 egy stabil, következetes televízió, a műsorrendet ezután is szeretnénk tartani. Nyáron persze lehet váltás, ilyesmi előfordulhat" - tette hozzá Kereszty.


<< előző oldal 2/3 következő oldal >>

1. Magyar sztori, Herceg sörrel

2. Ahol találkozik a fikció és a valóság

3. "Nem ciki a szappanopera"Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!