ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Kepes András újra felkínálja a Desszertet
2005. február 11., péntek, 15:32|Utolsó módosítás: 2005. február 11., péntek, 16:03

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Többéves szünet után újraindul az egykoron igen sikeres Desszert című műsor. Ezúttal a sikeres harmincasok jönnek sorra, olyanokat ültettek le egy asztalhoz, akik maguktól nem vacsoráznának együtt. Majka a tőzsde elnökével és egy költőnővel adomázik, Csernus pedig megpróbálja boncolgatni Hajós személyiségét, aki ellenben viccekkel kerülné el a konfrontációt, így mesél a fejre szórt lisztről, a fejbúbra csurgatott tojásról és a kinyitott majomról.


Forrás: [origo]
Ajánlat
Az RTL Klub honlapja
Kepes András oldala

Újra látható a Desszert, ezúttal az RTL Klub képernyőjén. Jövő csütörtök este fél tízkor lesz az első rész, ezt pedig még három másik követi - egyelőre ennyi. "Én kértem, hogy csak négy rész legyen első menetre. Nem fér bele az időmbe, állandóan utazunk, készítjük a Világfalu című műsort őszre. A cél ugyanaz volt a mostani Desszert-tel, mint az 1994-ben indult eredetivel: olyanokkal vacsorázom és beszélgetek, akik amúgy nem ülnének le egymással egy éttermi asztalhoz. Mivel intelligens és nyitott mindenki, érdekes dolgok születnek ebből. Engem ez szórakoztat" - mesélte Kepes.

A legelső részben az akkori belügyminiszter, egy kukás és egy akkor még kevésbé ismert dzsesszénekesnő (Soma) volt a műsor vendége. Az új sorozat azzal a céllal indul, hogy a mostani harmincasokat, sikeres, ismert embereket mutasson be, kissé másképp. "Az én nemzedékem egy kissé megkeseredett, a mostaniak másképp látják a dolgokat. Kíváncsi voltam, hogy mit kezdenek egymással. Itt nem előre leírt kérdésekre kell frappáns választ adni, mint más show-kban. Ez rizikós. Itt minden valódi, a helyszínen derül ki, hogy merre megy a beszélgetés" - mondta Kepes.

Az új sorozat első részében Bíró Kriszta színésznő, Hajós András tévés showman, műsorvezető-zenész és Csernus Imre pszichiáter voltak a vendégek, ez lesz látható a jövő héten. Az önmarcangoló, önboncolgató beszélgetés néhol átmegy meghitt, vidám anekdotázásba, nem hiányoznak a komikus pillanatok, de a feszültség sem: ha nem is konfliktus, de némi összezörrenés kialakul a követendő értékek, minták kapcsán a két férfivendég közt. Csernus a délszláv mentalitásról, a szenvedélyes életről elmélkedik, míg Hajós - önmagát nem meghazudtolva - saját életéből kiragadott, szórakoztató sztorikat mesél a közelmúltból.

Másfél-két órányi anyag készül egy alkalommal, ebből áll össze a negyvenperces adás. Kepes elmondta, hogy sok az utómunka az anyaggal, csak nagyon jól összerakva működik igazán. Eleinte nehéz volt őt meggyőzni, ugyanis úgy vélte, hogy a Desszert régi formában már nem működik, annyira felgyorsult az élet, hogy a mai tévénézők már nem bírnak végigülni egy hosszabb, tévés beszélgetést. A kamerák gyors mozgásával, a nagyon közeli képekkel igyekeznek plusz információt adni, látszanak a matató kezek, villával játszó ujjak, és gyakran kiolvasható a pillantásokból, ki mit gondol épp az adott témáról. Az öt kamera újszerű módon mutatja be négy ember vacsora utáni társalgását.

A RTL Klub a 18-49-es célcsoportjában 35-40 százalékos nézettséget vár a műsortól, ami elég magas, ám bíznak abban, hogy Kepes és a Desszert név együtt elég vonzó lehet sokaknak. Amitől nagyban függ az új széria nézettsége, az a pont elé betett politikai kabaré, a Váncsa István által vezetett Szellemvasút. Ha arról nem kapcsolnak el, akkor a Desszert is hozhatja a várt nézettséget.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!