ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Michelle Wild a Jóban Rosszban csapatában
2005. február 24., csütörtök, 13:43|Utolsó módosítás: 2005. március 16., szerda, 10:21

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Hamarosan új arcok bukkannak föl a TV2 képernyőjén, a Jóban Rosszban című napi sorozatban. Már a kórházsorozat indulásakor sajtótéma volt, hogy a Csillagvirág Klinikán láthatják majd a nézők Gubás Gabit, aztán szó volt Kamarás Ivánról, és még vagy fél tucat neves színészről.


tv2
Ajánlat
Tévéműsor
A TV2 honlapja
A Jóban Rosszban oldala
Ajánlat
Indul a TV2 Klinikája
Bemutatkozik a Jóban-Rosszban
Képgaléria
Jóban-rosszban

Michelle Wild, Jóban Rosszban


A meglepetés eddig elmaradt, de a csatorna most végképp elszánta magát a frissítésre, így igazi nagyágyút vet be az amúgy közepesen teljesítő sorozatban. Hamarosan az ex-pornócsillag, a ma leginkább családanya és üzletasszony Michelle Wild is megjelenik a színen. Javában folyik felkészítése, készülnek a ruhái.

"Nem tudom, hogy hány hetet leszek a sorozatban, ez még nyitott kérdés. A rövidtávú munka eredményétől függ. Volt már ruhapróba, de felvétel még nem" - árulta el az [origo]-nak Michelle, aki nem akar elszakadni a filmszakmától, de pornót már nem vállal. Mindt elmondta, ő nem keresi erőszakosan a lehetőségeket, ebben az esetben is a produkció kereste meg őt. "Külön szerencsém, hogy szereplőnek, és nem kellékesnek kértek fel" - tette hozzá.

"Szerepeltem már 'rendes' filmben is, például a Jött egy busz című művészi alkotásban. Ebben pusztán egy-két perces jelenetem volt, de nagyon élveztem a forgatást. Egy másik filmben ápolónőt alakítottam egy diliházban, itt például Szőke András volt az egyik beteg" - mesélte.

"Szerepem szerint munkára jelentkezek a sorozatban, de nekem is, mint a többi Jóban-Rosszban karakternek, lesz valami titkom, amit a múltamból hozok, és amit megpróbálok minél tovább megőrizni" - nyilatkozta korábban Michelle, aki nem fél attól, hogy a pornós múltja miatt támadások érik.

"Az egy lezárt időszak az életemben, és utólag is köszönöm a sajtónak, hogy emberségesen bánt velem akkor is. Nem volt ellenséges, nem akart lejáratni. De ismétlem, ezt a korszakot rég lezártam, családot alapítottam, az év végén kisbabám született, élem a családanyák boldog életét" - tette hozzá.

Régi vágya, hogy igazi színésznővé váljon egyszer. A Jóban Rosszban-t nagy kihívásnak tekinti, hiszen itt többnyire elismert színészek között kell dolgoznia. Persze számít a segítségükre, és mindent megtesz azért, hogy elfogadják. Michelle nem tart attól se, hogy babáját el kellene hanyagolnia a forgatás miatt, hiszen úgy koordinálják a felvételeket, hogy jusson időm a kicsire is. "Hogy a gyermeknek lesz-e valami szerepe a sorozatban, az egyelőre hétpecsétes titok" - nyilatkozta sejtelmesen.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!