ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Sztárboksz készül, Fresh Andival és Niki Beluccival
2005. március 9., szerda, 12:43

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Tavaly közel 2,5 millió tévénéző figyelte dermedten a médiaszereplők bunyóját, a tévé előtt ülők közel fele nézte azt, amint rapperek, popénekesek és reality-szereplők ütlegelték egymást némi pénzért és szombat esti képernyős jelenlétért. A kimagasló nézettség miatt folytatás következik: erős lesz Rékasi Károly és Ganxsta Zolee meccse, de sokan megnézik majd bizonyára Fresh Andi és Niki Belucci ex-pornósztár viadalát is.


Kokó és Balázs is vállalták 1/2. oldal >>

Forrás: RTLKLUB
Anettka és Pandora, a tavalyi műsor előtt
Ajánlat
Az RTL Klub honlapja
Tévéműsor
Ajánlat
Anettka megkergette Pandorát
Segal a vérszagra indult be
Gyorslábú Majka nyerte a rapperek csatáját
Szilvi nem élte túl Survivor-Tünde rohamát
Képgaléria
Sztárbox 2

sztárbox 1


Három pár már biztos, velük megállapodás is született. Két további páros összetétele még bizonytalan - árulta el Schiwert Takács László főszerkesztő az [origo]-nak. "Az egyik a Való Világ-ból ismert Frenki és Leo páros, köztük köztudottan erős ellentét van. Már a Villában is utálták egymást, ez azóta sem változott. Csinos női párosunk a Fresh Andi - Niki Belucci kettős, ami azért érdekes, mert előbbi Frenki szerelme, azaz az egész család készül az eseményre. A harmadik párosban a szappanopera rosszfiúja, Rékasi Károly küzd meg a zenei élet rosszfiújával, Ganxsta Zolee-val" - újságolta. A cél az, hogy öt párost hozzanak össze: valószínűleg négy férfi és egy nő bunyót láthatnak majd a nézők, de még bármi változhat.

Tavaly a Pandora-Anettka meccs volt az egyik sláger: itt a heves lányokat csak a kesztyűk akadályozták meg abban, hogy ne cibálják meg a másik haját vagy ne karmolják ki egymás szemét. Volt egy tiszta VV-s bunyó, itt a kopasz Segal ütlegelte a jólfésült - azóta politikai útra keveredett - Szabolcsot, de nem a társadalmi problémák, a szociális igazságtalanságok miatt. Míg a békési tesitanár fejben akart nyerni, Segal fejre akart ütni: és ez volt a markáns differencia. A miskolci már a meccs előtt is dühödten fújtatott, úgy szuszogott, mint Darth Vader egy náthás, novemberi napon, miközben Bíró Ica és az akkor még szabadon jövő-menő Zalatnay Sarolta is ott drukkoltak a lelátón.

Másik női csetepaté is volt egy éve, akkor Szélvész Szilvi, a Hangorkán inkább csak verbálisan bizonyított, ugyanis Dominika Tornádója (a Survivor első győztese, Tünde) elsöpörte őt. A gyorsabb, pimaszabb Majka és a ritkábban betaláló, de akkor nagyobbakat ütő Dopeman döntetlen-szagú csatáját végül pontozással a VV1 fenegyereke nyerte, de az est főmeccse mellett még megverekedett Bebe és felfedezője, az érzelmes, érzelgős énjét egy pár órára elfeledő Kozso is.

Schiwert Takács az [origo]-nak elárulta, hogy ezúttal is több lehetséges párossal tárgyalnak, de neveket nem akart mondani. A produkció körül ügyködő csapat ugyanaz lesz, mint tavaly: Sebestyén Balázs lesz a műsorvezető, Kokó a mentor, Szujó Zoltánnal együtt pedig szakértőként is közreműködik. A műsor április 23-án lesz látható, élőben - de nem a Fővárosi Nagycirkuszból, ezúttal más helyszínt keresnek.

"Az említett hat személlyel viszonylag könnyű volt megállapodni. Pénzről sem én, sem ők nem beszélhetnek, benne is van a szerződésben, hogy pénzbírság követi, ha valaki az összeget nyilvánosságra hozza. Mi a költségvetés egy részét tíz, majdnem egyenlő részre osztottuk, így nagy különbség nincs a juttatások közt. Tisztességes összeget fizetünk, ezért viszont elvárjuk, hogy legalább heti három alkalommal szakedző mellett készüljenek" - mondta a főszerkesztő. Hozzátette, hogy a termet, a mestert, minden szükséges eszközt a csatorna biztosítja, így a felkészülés a vállalkozók számára nem kerül semmibe - még a bevonuláskor használt köpenyt is az RTL Klub adja.


1/2 következő oldal >>

1. Kokó és Balázs is vállalták

2. Sokan kapcsoltak át a Kozso-verésreKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!