ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Már mocorognak a Sztárbox szereplői
2005. április 6., szerda, 11:51|Utolsó módosítás: 2005. április 6., szerda, 12:11

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Van egy sajátos műfaj, amelyben ismert médiaszereplők egymás fejét ütlegelik némi képernyős jelenlétért és nyilván nem kevés pénzért. Ez a Sztárbox, ami hallatán az értelmiség fanyalog, ám nem elhanyagolható tény, hogy egy éve közel 2,5 millió tévénéző figyelte a hírességek bunyóját - márpedig a nézettség nagy úr. Nézze meg a felkészülésen készült képeinket!


Forrás: [origo]
Niki Belucci Fresh Andi ellen készül
Ajánlat
Az RTL Klub honlapja
Tévéműsor
Ajánlat
Anettka megkergette Pandorát
Segal a vérszagra indult be
Gyorslábú Majka nyerte a rapperek csatáját
Szilvi nem élte túl Survivor-Tünde rohamát
Képgaléria
Sztárbox 2

sztárbox 1


A legfrissebb képek!Sztárbox 2005 - a felkészülés időszaka


A tavalyi sztárbunyó kimagasló nézettséget hozott, ennek írásos emléke máig kint van a főszerkesztője falán. A kereskedelmileg fontos, 18-49 éves kor közöttieknél 48 százalék figyelte az egymást ütlegelő médiaszereplőket, az épp tévé előtt gubbasztó teljes lakosságnak pedig majdnem fele, közel 50 százaléka leste, micsoda pofonok csattannak a valóságshow-szereplők, popénekesek vagy rapperek arcán.

A produkció szervezői szerint tavaly közel 2,5 millió magyar követte figyelemmel az első ilyesféle bokszot (ahol Anettka Pandorát püfölte, Bebe Kozsót náspángolta el, a fürge Majka pedig Dopeman ellen nyert pontozással), így nem meglepő, hogy az RTL Klub a folytatás mellett döntött.

Ezúttal két külön helyen készültek a Sztárbox szereplői. A Piros sarok (Rékasi Károly, Fekete Pákó, Fresh Andi, Növényi Norbert, Leo, a Való Világ második helyzettje) néhány régi sztárboxossal találkozott, miközben a Kék sarok egy másik helyszínen készült (Ganxsta Döglégy Zolee, VV Indián, Niki Belucci, Fazekas Róbert, VV Frenki). Feltűntek a tavalyi műsorvezetők, Kokó, Sebestyén Balázs, Dombovári Vanda, ők képernyőn lesznek idén is.

Noha a Hooligans énekese - akivel nem sikerült megegyezni - milliós fellépti díjról nyilatkozott egy bulvárlapnak pár héttel ezelőtt, az összegek nem publikusak, de az nyilvánvaló, hogy nagyobb különbségek lehetnek a juttatásokban, hiszen Rékasi Károly vagy a Kartel frontembere nyilván több pénzt kap a verekedésért, mint a már-már elfeledett Való Világ 3-szereplő, Indián.

A szervezők ma még nem tudták megmondani, hogy mi lesz e meccsek sorrendje, de azt sem, hogy melyik összecsapást akarják utoljára.

"Olyan emberekkel akarunk dolgozni, akik igazán erős karakterek. Nem elég a nagy név, ismert arc, legyen hozzá érzelmi kötődés" - mondta korábban az [origo]-nak Schiwert Takács László főszerkesztő, aki szerint fontos, hogy a bunyósoknak vagy szívből drukkoljon a néző, vagy erősen kívánja bukásukat.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!