ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Heti hetes: a starttól az utolsó tapsig
2005. április 8., péntek, 11:32|Utolsó módosítás: 2005. április 8., péntek, 13:07

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Bő öt éve megy a Heti hetes. A kereskedelmi tévéknél igen ritka, hogy egy műsor ilyen sokáig képernyőn legyen, hogy ne kopjanak ki a figurák, hogy ne unjon rá a néző egy formátumra. Benéztünk a VIP-szobába, meglestük a készülődő, lazán adomázó szereplőket, kifaggattuk a főszerkesztőt és a sminkeseket, majd beültünk a nézőtérre, lelkes kamaszok és mosolygós nagymamák közé, hogy meglessük, hogy megy egy forgatás. Nézze meg egészen friss képeinket is!


Felvétel előtt betalál a CSZKA 1/3. oldal >>

Forrás: Fábián Évi
Bajor Imre
Ajánlat
Az RTL Klub honlapja
Képgaléria

Egészen friss fotók!Heti Hetes felvétel

Linktár
Heti hetes-linkek

A VIP-szobában gyülekeznek a hetek a forgatás előtt, jó félórával korábban már vidáman diskurálnak, régi sztorik, aktuális hírek kerülnek elő: néhány vélemény később, a kamerák előtt is elhangzik. Csokis kekszek, szalámis szendvicsek, kávék és üdítők közt készülődnek, ide csak a főszerkesztő és egy-két bennfentes juthat be. Verebes meg is kérdi az [origo] beépített ügynökét, mely laptól jött, majd a választ meghallván, kissé kesernyésen, némi paranoiát felmutatva megjegyzi: "Persze, most mosolygunk, aztán holnap jól megírja, milyen sz.rok voltunk". Farkasházy siet a picit zavartan mosolygó, már-már magyarázkodni kezdő cikkíró segítségére, és megjegyzi, hogy nem az [origo] szokta erősen fikázni a tévés produkciókat, hanem egy másik internetes portál. Róla sem írtak éppen szépeket, jegyzi meg szomorkásan.

A stúdió előtt pár fotel, tévékészülék, itt egy darabig a TV2 Jóbarátok című sorozata megy, nyilván szemmel kell tartani a konkurenciát. Aztán meccsre vált egy várakozó szerkesztő, épp gólt szerez a CSZKA Moszkva, ez pedig egészen felvillanyozza Bajort és Farkasházyt, még a sminkszobát is elhagyják, hogy megszemléljék a találat ismétlését. A sminkesek ketten vannak, de Hernádi Judit szája rúzsozását nem bízza másra.

Miután a főszereplők elhagyják a szobát, az egész nap pamacsok, fésűk és hajlakkok közt tartózkodó hölgyektől megtudjuk, hogy ugyanitt, a szomszédos helyiségben készítik a Balázs-show-t és a Mónika-show is itt forog, így a vendégekkel akad munkájuk bőven. A Heti hetes kollektívájáról megtudjuk, hogy mindegyik kedves, mindegyiknek saját haja van, egyik sem szokott elkésni, de nem is kérnek teljes frizuraátalakítást - az egyik sminkes asszonyság kedvence a közvetlen Verebes, aki az alapozó felpakolása közben is sztorizik. Igazi titkokat nem tudunk meg, de nem is baj, mert közben már akcióba lépett a stúdióban a "spontán tapsot", lelkes ovációt vagy hangos füttyöt követelő hivatásos mókamester, a hangulatteremtő szakember, ő viccelődik a százötvenesre becsült nézősereggel.

Forrás: Fábián Évi

1999 szeptemberének első péntekén indult az egész, akkor még Bajor Imrével, Pécsi Ildikóval, Gálvölgyi Jánossal, Váncsa Istvánnal, Csiszár Jenővel, Farkasházy Tivadarral és Heilig Gáborral a fedélzeten. Eleinte Árpa Attila volt a producer, ám a 2003 elején történt távozása óta Hermann Péter az - ellenben Ónodi György az első adástól kezdve főszerkesztője a műsornak. Mint az [origo]-nak elmondja, a legérdekesebb mégis az, hogy a stáb egyáltalán nem változott, egy asszisztens lány sajnálatos halálesetét leszámítva. Ugyanaz a vezető operatőr, ugyanaz a rendező, mint kezdetkor.


1/3 következő oldal >>

1. Felvétel előtt betalál a CSZKA

2. Visszavárják Havast, emlék az Árpa-korszak

3. Ibsen fia és a transzszexuális gésaKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!