ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Ugyanazt a gázsit kapják a megasztárok
2005. április 12., kedd, 9:02|Utolsó módosítás: 2005. április 12., kedd, 12:09

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A szombati döntőt 1,9 millió magyar figyelte, az épp tévézők 40 százalékát érdekelte Tóth Gabiék előadása a TV2-n. Már csak négyen vannak versenyben, közeleg a finálé, aztán pedig mind a tizenkét előadó újfent felkészül, és indul országjáró turnéra. A legilletékesebbet kérdeztük a koncertsorozattal kapcsolatban: nyilván sokan szeretnék élőben is megnézni, meghallgatni a kedvencet.


TV2
Torres, az egyik esélyes

Boogie a chaten

Gál Csaba 12-én, kedden 13 órától rendelkezésetekre áll.
Ajánlat
Mega-videók
Nézze meg az összes korábbi fellépést!
[origo play]

Csillagdal - videó

Megasztár trió - videó

Torres Dani - videó
Képgaléria
Kovács Timi

Bartók Eszter

A Megasztárok egyben

Linktár
Megasztár-linkek

Deák Melinda, a nyári Megasztár-koncertturné menedzsere a TV2 által megbízott Gem Production munkatársa, ők vigyáznak arra, nehogy a fiatal tehetségek belefussanak valami számukra felettébb kedvezőtlen szerződésbe. "A csatorna bízta meg a zenei menedzsmentet, hogy itt van a tizenkét tehetséges gyerek, vigyázzunk, nehogy elkallódjanak, hiszen többen pályakezdők. Van olyan, akit egyből több megkeresés éri, de akad, akit kevesebben hívnak fel. Mi odafigyelünk rájuk, átsegítjük őket a nehéz perióduson, tárgyalunk lemezcéggel és menedzserrel" - mesélte.

Az már biztos, hogy április 30-án lesz az utolsó döntő, akkor derül ki, ki lett "2005 hangja". Az is valószínűnek látszik, hogy a csapat egy tíz fellépésből álló, önálló turnéra indul a nyáron, erre komoly színpadi produkciót terveznek. A tizenkét finalista együtt mozog majd, az ígéretek szerint nem lesz gyakran olyan, mint tavaly, hogy csak három vagy négy énekes látogat el egy helyszínre - ebből 2004 nyarán voltak kisebb-nagyobb galibák.

A saját turné mellett rengeteg meghívás érkezett már a stábhoz, Deák Melinda szerint akár 45 koncertjük is lehet pár hónap alatt. "Az már valószínű, hogy lesz olyan hetük, amikor négy koncertjük is lesz. Nem haknik ezek, mert komoly koreográfia készül, sok próbával. Elfáradni pedig nem fognak, mert egy énekes nincs végig a színpadon, csak pár dalt ad elő egy este" - mondta a szervező, aki szerint a popszakmában mindenki tudja, hogy mindennél fontosabb a közönséggel való közvetlen kapcsolat. A cég egyik főnöke például Kisszabó Gábor, az egykori Első Emelet együttes basszusgitárosa, aki jó húsz éve van a zenei színpadok környékén.

A turnészervezők azt tervezgetik, hogy a csapatot elviszik azokba a városokba is, ahonnan az énekesek származnak, hátha így a nagy lokálpatriotizmus miatt még többen mennek ki a település büszkeségének előadására. Közönytől, üresen kongó termektől persze nem kell tartani. "Óriási buli ez nekik, meg jó pénzkereseti lehetőség. Ugyanazokat a dolgokat élték át, közös élményeik vannak, így nagyon összetartó a csapat. Ez abból is látszik, hogy a pénzt is egyformán osztják el, attól függetlenül, hogy mikor esett ki valaki a műsorból. Amúgy ha nem mennek el a fellépésre, akkor szerződésszegést követnek el, amit büntethet a csatorna: de látom, hogy nagyon várják a nyarat, nem érzik tehernek a koncerteket" - mondta Deák Melinda.

Az iroda nemrégiben Ágnes Vanillával dogozott, de most a megasztárok minden szabadidejüket lekötik: nem csak a kollektívával foglalkoznak, hanem egyéni problémákat is igyekeznek megoldani. A turnémenedzser nem kívánta elárulni nekünk, hogy szerinte ki a nagy esélyes, bár tippje van. "Sokszor szavaztam is, gyakran másra. Általában arra, aki épp majdnem kiesett az előző héten, de a zsűri bent tartotta" - mesélte.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!