ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

A Sztárbox vitte a szombat estét
2005. április 25., hétfő, 12:32|Utolsó módosítás: 2005. április 25., hétfő, 16:38

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A Sztárbox nyerte a szombat esti nézetségi versenyt, holott a rendre jól teljesítő Megasztár utolsó előtti döntője és az MTV egyik legnagyobb éves projektje, a Nagy Könyv első fordulójának kihirdetése volt a rivális. Fekete Pákó nyilvános megveretése, a volt villalakók nyilatkozatai és a Rékasi Károly arcán csattanó pofonok (nézze meg képeinket!) egy kicsit jobban érdekelték a tévézőket, mint a magyarok száz kedvenc regénye vagy az Elvist éneklő Caramel.


Forrás: RTLKLUB
Niki Belucci, az erotikus DJ
Ajánlat
Az RTL Klub honlapja
A Megasztár oldala
A Nagy Könyv
Képgaléria

A legfrissebb képekSztárbox 2005

Nagy verést ígérnek a Sztárbox szereplői

A Megasztárok

Torres Dani

Kovács Timi


Szombat este a teljes lakosságot és a 18-49-es korcsoportot szemlélve is nyert az RTL Klub, már ami a nézettséget illeti. A furcsa dialektusban mulatós nótákat előadó Fekete Pákó elnáspángolását 1,51 millió tévéző élvezte, Rékasi Károly és Ganxsta Döglégy Zoltán bunyóját 1,89 millióan figyelték, Fresh Andi és a volt pornósztár Niki Belucci hadakozására már 2,3 milliósra nőtt a nézettség. Közel ugyanennyi tévéző választotta a negyedik meccset, ahol két volt villalakó ütlegelte egymást, majd az este tíz után kezdődő zárómérkőzésre - ahol az ötven felé járó Növényi Norbert szemrebbenés nélkül, szinte kacagva megverte a tavalyi olimpia egyik gyászos figuráját, Fazekas Róbertet - 1,91 millió néző maradt a csatornánál.

A TV2 előbb az Activity-vel próbálkozott, Szulák Andrea műsorát 1,56 millióan választották, azaz többen, mint VV Indián és a lakodalmas muzsika nigériai csillagának összecsapását. Ám utána többen cserbenhagyták az elmúlt hetekben rendre igen jól teljesítő megasztárokat, mert Tóth Gabi kiesését átlagosan 1,6 millió néző követte figyelemmel. Ennél sokkal csúfosabb nézettséget produkált az MTV nagyszabású, olvasásnépszerűsítő akciójának első keretszűkítése, ugyanis a teljes lakosságból pusztán 257 ezer nézőt érdekeltek a hazai és külföldi regények. A Top 100 itt.

A kereskedelmileg fontos, 18 és 49 éves kor közötti csoportnál is az RTL Klub nyerte a nézettségi versenyt, itt a negyedik meccs, VV Leo és VV Frenki bunyója érdekelt sokakat, 1,16 millióan nézték. Ebben a korcsoportban bántóan alacsony volt A Nagy Könyv nézettsége, ugyanis a fiatalabbak közül pusztán 77 ezren figyelték, bejut-e kedvenc regényük a legjobbak közé.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!