ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Iluska mellett, Barátok közt
2005. április 28., csütörtök, 9:14

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A Barátok közt színésze, Tihanyi Tóth Csaba saját színházával járja az országot. Öt mesedarabbal és operettgálával lépnek fel, mostanában mutatták be a János vitézt.


Forrás: [origo]
Ajánlat
A Barátok közt honlapja
Ajánlat
Videotéka
Ez megy a tévében
Ez pedig a moziban

A Barátok közt című sorozat már hét éve vonzza az embereket képernyők elé: aki akarja, már mindenkit ismerhet a sorozatból, tudhatja, mi történik velük akár a magánéletben is. Tihanyi Tóth Csaba, a sorozat Novák Lacija, aki a Bk szereplője, már a kezdetektől azt mondja, hogy ő most is ugyanaz az ember, aki hét évvel ezelőtt, csak fölötte is telik az idő.

A színész a sorozat mellett a saját színházát is igazgatja, amit nyolc évvel ezelőtt alapítottak Tihanyi Tóth Vándorszínpad néven. Ezzel a csapattal bejárták már az egész országot. A társulatban játszik és rendez Csaba édesapja: Tihanyi Tóth László, darabokat ír testvére, Tihanyi Tóth Kinga, és az édesanya dolga a szervezés, azaz egy családi társulatról is beszélhetünk.

"Az, hogy már túl vagyunk az ezredik előadáson, nagyon jó érzéssel tölt el. Fontos elmondanom, hogy szüleim - a menedzserek - nagyon jól szerveznek, ők egyeztetnek a művelődési házakkal, és rengeteg előadást tudnak eladni. Az, hogy a Novák Lacit láthatják az emberek más szerepben és a színpadon, biztos fontos. Egy színésznek a film és a televízió hozhat leginkább ismertséget, és az is természetes, hogy az emberek egy kicsit azonosítják a szereppel. Zenthe Feri bácsiról például mindenkinek eszébe jut a Tenkes kapitánya, én, meg mint Novák Laci létezem az emberek tudatában" - mesélte az [origo]-nak a színész.

A társulat öt mesedarabot és operettgálákat tart repertoáron, csak színészeket és profi énekeseket foglalkoztat. Csaba inkább az operettekben énekel, a mesejátékoknak ő a producere. "Petőfi János vitéz-ét nemrégen mutattuk be, ebben a feleségem és jómagam is játszom. Én Bagót alakítom, a kedvesem, Bognár Rita, pedig Iluskát. A darabot az eredeti Kacsóh Pongrác-zenével és mindig telt házzal játsszuk" - dicsekedett a sorozathős.

Ferencz Gabriella

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!