ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Gálvölgyi még mindig hódít
2005. május 31., kedd, 15:46

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Kitört a nyár, a langyos esték kerti sörözésekre csábítanak, egyre kevesebben gubbasztanak a tévé előtt: a múlt héten már nem volt olyan műsor, ami nézettségben hozta volna a kétmilliót. Az élen a már megszokott Győzike-Barátok közt tengely szerepel, melléjük a ritkábban látható Gálvölgyi-show kúszott még fel a dobogóra.


Jól mentek a filmek 1/5. oldal >>

Forrás: Fábián Évi
Jól megy a show-ja
Ajánlat
Az RTL Klub oldala
A TV2 honlapja
Az MTV honlapja
A Viasat 3 oldala
A napi tévéműsor
Ajánlat
Vekker, kávé, tévé
Reggeli tévézési szokások
Magdi anyus boldogsága
Korábbi nézettség
Linktár
Barátok közt-linkek

Végéhez közelít a Gáspár Győző életét bemutató docu soap, így elég komoly fölénnyel hozta az első helyet a nézettségi versenyben (1,95 millió néző), úgy tűnik, bejött a "mutassunk kiskutyát és gyerekeket" mágikus formula. A Barátok közt (1,75 millió) szállította az ezüstöt, ami nem is meglepő, hiszen volt esemény bőven: Tóni és Ricsi elhatározták, hogy biciklizni mennek, de Noémit nem hívták el, ami rosszul esett a lánynak.

A harmadik helyet a szintén RTL Klubos Gálvölgyi-show csípte meg. A Vészhelyzet is igen nézett volt, a negyedik pozícióban landolt a kórházi sorozat. A tízes lista második felében főképp TV2-es produkciók szerepelnek: szokás szerint jól teljesített Columbo, a Tények, vagy az Áll az alku.

A 18 és 49 éves kor közti célcsoportnál ugyanazon műsorok szerepelnek az élmezőnyben, mint a teljes lakosság esetén: Győzike és Béjá ásszony itt is tarolt, a Vészhelyzet véres pácienseit a második helyre tolták be, Gálvölgyi humorbombái pedig a dobogó alsó fokán puffantak.

A fiatalabb nézők türelmesebbek, végigülnek filmeket is: ebben a korcsoportban elég előkelő helyen végeztek a Végképp eltörölni,A profi, és az Apádra ütök című alkotások is. A Kincses sziget kalózai egyformán felkeltették a teljes lakosság és a kereskedelmileg fontos csoport figyelmét: mindkettő esetében a nyolcadik legnézettebb műsor volt.

A vasárnapra átcsúszott Heti Hetes igen jó közönségaránnyal, 41 százalékkal ment este tíz után, ez 1,25 millió nézőt jelentett. A rettegés foka című, valóság-kalandsorozatként definiált műsor újabb része közel ennyi nézőt vonzott, pedig fejlett, szőrös pókokat kellett szájban tartani. Az MTV legnézettebb műsora ismét a Névshowr volt, 1,17 millió nézővel, de elég korrekt nézettséget hozott az Önök kérték című kívánságműsor is.

Forrás: [origo]

A Bóta Juditot alakító Szorcsik Viktória - Jóban Rosszban

1,1 millió néző leste a Jóban Rosszban című TV2-es szappanopera múlt heti legnézettebb epizódját, ami 31,6 százalékos közönségarányt jelent, azaz a tévézők harmada követi az eseményeket. A többéves fórral induló Barátok közt ennél persze jobban szerepel, a legnézettebb, pénteki részt az épp képernyő előtt dekkolók 40 százaléka nézte.

A három nagy tévécsatorna műsoraiból összeállított toplista alján továbbra is a lehetetlen időpontokban sugárzott Gazdagodj okosan című telefonos, interaktív játék áll, bár a Reggeli gondolatok című vallási műsor sem volt túl nézett, vasárnap korán, fél hatkor. A korábban igen csehül álló Mókás mechanika viszont elkerült a veszélyzónából, 33 ezren nézték csipás szemekkel, vasárnap reggel hatkor.

29,2 százalékos átlagos nézettséggel továbbra is az RTL Klub a legnézettebb magyar tévécsatorna, miközben a nagy rivális TV2 27,1 százalékot ért el, a teljes lakosságot és az egész napot vizsgálva. A piac harmadik szereplője továbbra is az m1, 13,3 százalékkal, míg a Viasat 3 tévécsatorna 4,1 százalékra tornázta fel magát, nem kis részben a Bajnokok Ligája döntőjének köszönhetően.


1/5 következő oldal >>

1. Jól mentek a filmek

2. Toplista: a legnézettebb műsorok

3. Teljes lakosság

4. 18-49 éves kor közti nézők

5. MagyarázatokKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!