ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Konta Barbara visszatér a képernyőre
2005. június 9., csütörtök, 10:19|Utolsó módosítás: 2005. június 9., csütörtök, 12:15

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A Barátok közt egykori szereplője, a Lazac és a Barbara című talkshow műsorvezetője újfent képernyőre kerül: most nem sebzett, elhagyott, pattanásos tinik monológjára bólogat majd, hanem a zöld gyepen toporgó kicsiket tanítja meg arra, hogy mi a les.


TV2
Konta Barbara
Ajánlat
Az MTV honlapja
Ajánlat
Konta Barbara: Azt sem tudom, mi vagyok
Linktár
Konta Barbara-linkek

Nem egy naponta jelentkező, reggeli műsor, mint a Lazac volt, nem egy napi saját talkshow, mint a Barbara című délutáni, trécselős műsor volt, de mégiscsak képernyő: a Barátok közt-ben feltűnt, majd az RTL Klub szappanoperájával haraggal szakító Konta "Hoffer Eszter" Barbara egy TV2-es kitérő után az MTV-hez került. Ezúttal nem kamaszlányok lelkét ápolgatja, mint a beszélgetős műsorban, hanem gyerekeknek szóló futballműsort vezet szombatonként, délelőtt 11-kor, az m1-en, Korner címmel.

"A szerkesztők kerestek meg engem körülbelül egy hónapja, és sikerült kitalálniuk, mit akarok. Szeretem a focit, a gyerekeket is, így nem sokat tűnődtem, mikor megjött a felkérés a producertől. Leültünk, megbeszéltük. Elsősorban gyerekeknek szól majd, de remélem, szülők is leülnek megnézni a műsort" - lelkendezett az [origo]-nak. Az elmúlt hónapokban a tévés munkától kissé elszokott Barbara már megfogadta, hogy nem készít tévés műsort - hacsak nem sporttal kapcsolatos.

A tervek szerint reflektálnak majd a futballvilág heti eseményeire is, ez pedig nem teszi lehetővé, hogy előre rögzítsenek több adást. A műsorban lesz focisuli, mikor fortélyokra, technikára okítják a kicsiket, és lesz egy "nagy kedvenc" rovat is, amikor a gyerekek egy ismertebb játékossal, edzővel találkozhatnak, ők mutatnak példát a srácoknak. Mivel a műsor a Bozsik-programra épül, ezt is ismertetik az első adásban.

Barbara nem akart mindenáron tévézni: "Most is egy külföldi utazási irodánál vagyok, utazásszervezéssel, katalógus-összeállítással foglalkozom. Kibírtam tévé nélkül, de ezt a munkát is tudom csinálni egyszerre a focis forgatással. A TV2 stábja nagyon jó volt, szerettem őket, tetszett a közeg. Az új kollégák is profik, viszont megint új a műfaj, még szoknom kell" - mesélte.

Az [origo] kérdésre, hogy kapott-e ajánlatot a TV2 Jóban Rosszban című sorozatától, nemmel válaszolt. "Négy évig szappanoperáztam, elég volt. Nem bántam meg, de soha többet ilyet! Húszévesen hagytam abba, mert már nem elégített ki az a munka. Én szabadabb, kreatívabb dolgokra vágytam. Ez most új műsor, új kihívás. Én nagyon szeretem a gyerekeket, szerintem kedvelnek, elfogadnak" - tette hozzá.

Hogy mennyire ért Konta Barbara a focihoz? "Régóta futballrajongó vagyok. Egy évet fociztam is egy NB II-es női csapatnál, akkoriban, amikor a reggeli Lazac mellett volt időm délutáni edzésekre járni. Az álomposztom a középpályán volt, de rendre hátrébb raktak, így sok gólt valóban nem lőttem... Az edző mondta is, hogy kétfajta játékos van, az őstehetség és a szorgalmas. Te, Barbi, az utóbbi vagy, tette hozzá. Sokat mozogtam a pályán, jó élmény volt, és talán annyira nem is vagyok béna" - emlékezett a közelmúltra.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!