ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

A Megasztár-turné 17 pillanata
2005. június 16., csütörtök, 14:28|Utolsó módosítás: 2005. június 20., hétfő, 13:27

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Elkísértük a megasztárokat a több hónapos koncertsorozat egyik állomására: velük szálltunk fel a kisbuszra, megettük a pizzájukat, megvizsgáltuk a rajongótábor összetételét, és sajnálkozunk azon, hogy a jó hangú, ám korán kiesett Ivett ezúttal is korán kipottyant: mentő vitte el a szolnoki sportcsarnok elől. Caramel betegség, Palcsó az érettségi miatt nem tartott a megákkal, akik kilencen is ragyogó bulit adtak a szolnoki tiniknek - a technikai problémák és kínos intermezzók ellenére. Nézzen vidám fotókat és kukkantsa meg a videót!


Pest és Szolnok közt 1/3. oldal >>

Forrás: [origo]
Torres Dani, Soma nagy kedvence

Monstre és ingyenes Megasztár-parti Budaörsön

A megasztárok péntek este a budaörsi városi sportpályán adnak nagyszabású ingyenes koncertet. A hírek szerint a nyári negyvenállomásos turnénak ez lesz az első teljesen élőzenés produkciója, sőt a döntősök egymásnak is vokáloznak. Mindemellett felállítanak két kivetítőt, hogy a hátsó sorokba szorulók is igazi koncertélményt kapjanak. (x)
Ajánlat
Megasztárok: csetek, kritikák, beszámolók
Mámor a szaunában, haknizó megasztárokkal
A pesti buliról
Megasztár: korunk ősei
Hogy volt régen...
1,2 milliárdot hozott a Megasztár
Nevessen a szlovák Megasztár kiesőin!
Képgaléria

Egészen friss fotókMegasztár-turné

A döntő

Megasztárok a finálé előtt

A Megasztárok beköltöztek

Videó
Pillantson bele a turnéba!
Fórum
Mit gondolsz a cikkről? És a megákról?

14.31: Cikkíró a fél arcát napszemüveg mögé bujtató Kósa Ivett és Bálint Ádám társaságában, de Stirlitz nélkül megérkezik a találkozó helyszínére, egy budai, szabadtéri szórakozóhelyre. A csapatból csak A Da Vinci-kód című könyvet szorongató Torres Dani volt pontos, de kozmikus magányérzete hamar tovaszáll, mert öt perc alatt befut mindenki.

14.51: Már útban, kisbusszal. Tóth Gabi a túlfoglalkoztatottság miatt morog, állandóan csörög a mobilja, megy hozzá az Aktív. "Most ez a baj, ha meg nem írnak rólad, akkor pedig azért nyafogsz majd" - jegyzi meg a Gabi által szimplán "anya"-ként hívott Pflum Orsi. Indulás után mindenki rögvest éhes, szomjas lesz, meg kell állni, mert pisilni is kell néhány utasnak.

14.55: A második kieső az előző esti, Művészetek palotájában adott koncertről mesél, az ülős előadás volt, valamivel fegyelmezettebbek voltak a nézők, mint más helyszínen. A tatai buli volt a kedvenc sokaknak, de Szombathely is bejött: a mai, szolnoki fellépés lesz már a huszadik a sorban. "Egyenlően kezelnek minket, és ez jó. A turné annak kedvező főleg, aki korábban kiesett, így nem tudta megmutatni magát. Mindenki ugyanannyit ér, a helyezéstől függetlenül, a gázsi is ugyanaz" - mondja Orsi. Az összegről nem fecseghetünk, mert megjelenik Rocco Lampone, és kivágja a nyelvünket.

Klikk a videóra!

15.08: Az öt perc alatt öt telefont elintéző Gabi hangulata hangyányit javul, mivel felfedezi, hogy a Bravo magazin díjátadóján az "Év felfedezettje" kategóriában ötből három megasztáros, ráadásul az egyik épp ő. "Nem akarom elkapkodni a lemezt. Még csak egy kiadóval tárgyaltam, de ügyvéd nélkül nem írok alá semmit. A zeneszerzést és a szöveget pedig azokra bízom, akik értenek hozzá. Igazából szeretnék pihenni, mert le van terhelve a torkom. Két hét koncertsorozat után jó lenne két hét pihenő" - panaszkodik, de a benzinkútnál töltött pihenő rövid. Eztán a Tóth Gabi titokzatos fenyegetéseket kap című cikket nézi át: a bulvársajtó hangyából elefántot csinált. Caramel mellett neki a legnehezebb, mivel 17 évesen, egyszerű, kisvárosi rockerlányból imádott félistent csináltak belőle: nos, ezt nem könnyű tiniként feldolgozni.

15.22: Orsi és Boogie elmesélik, hogy a városok különböző csomagokból válogathatnak: a legdrágább, ha zenekar is megy, és dedikálást is rendel a szervező. Szolnok bőkezű ilyen szempontból, nem előre felvett zenére énekelnek majd a megák. Bár a tatai koncert "óriási" volt, a szerződés értelmében az előadók nem állhattak le trécselni a rajongókkal, nem adhattak autogramot. "Horror volt, ülünk a sötét buszban, kint is este volt, körülöttünk százak tolongtak, néztek befelé, fotóztak, sms-eket mutogattak, kezek, arcok tapadtak az üvegre" - emlékeznek.

15.52: Úton. Boogie és a cikkíró rádiózási szokásokról beszél: a gitáros a Tilos nagy híve, de a megboldogult Est FM-et is favorizálta. Gál Csaba együttese nem neheztel nagyon, hogy hónapokig nincs közös buli, mert tudják, hogy ez nekik is jó, hosszabb távon. "A koncerteken néha az az érzésem, hogy a kislányoknak az a fontos, hogy legyen közös fotójuk veled, meglegyen az autogram, a zene szinte másodrendű. Ha megvan az aláírás, akkor szevasz, ennyi. Itthon csordaszellem van, ha valami, valaki népszerű, akkor azt sokan követik, a saját ízléstől függetlenül" - fejtegette Boogie.

16.10: Kényszermegálló, Ivett felettébb rosszul van. Kiszállás egy lepukkant, szétesett kalyiba mellett, levegő, majd mikor a radikális fogyókúrát folytató vörös lányka bevallja, hogy "néha el szoktam ájulni", akkor lazább lesz a hangulat, indul a viccelődés: "Ivett, sokat kIvett belőled az utazás. Kiteszünk itt a tanyán, majd hazafelé felcsípünk" - viccelődik Pál Tomi.

17.10: Szolnok. Meglepő dugó a központban, a tiszaligeti Főiskolai Olaj Sportcsarnoka előtt szépen nő a tömeg: nincs ennél nagyobb esemény a héten a városban. Az autogramra vadászó tinilányokat cikkíró lefotózza, ők vagy elbújnak, vagy visszalőnek egy képpel.


1/3 következő oldal >>

1. Pest és Szolnok közt

2. Induljon a banzáj, essen szét a csarnok

3. Útban hazaKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!