ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Varga Izabella folytatná barátok közt
2005. július 1., péntek, 11:46|Utolsó módosítás: 2005. július 1., péntek, 13:01

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A sorozatbéli Berényi Miklós feleségét alakító színésznő osztja a producer nézeteit, szerinte is sok van még a szappanoperában. Amíg minden ilyen lendülettel megy, amíg van annyi töltet, mint most, addig nem is szabad abbahagyni - véli. Színházban most nem aktív, ami nem is csoda, hiszen kisgyereket nevel.


Forrás: [origo]
Ajánlat
A Barátok közt honlapja
Ajánlat
Barátok közt, smink nélkül
Kinn jártunk a forgatáson
Képgaléria
Barátok közt - forgatás

Fórum
Szólj hozzá!

Az Újvidéki Televízió gyermekműsorainak műsorvezetőjeként debütált, hazai és nemzetközi vers- és prózamondó versenyek gyakori résztvevője volt. Egy kísérleti gimnáziumi osztályban érettségizett természettudományi szakon. Utána az Újvidéki Filozófiai Egyetem pszichológia karára járt, s mellette a Ben Akiba Színházban játszott. Tanulmányaimat félbehagyva költözött Magyarországra, 2001-ben megszülte első gyermekét, Annát. Két évig tanult színészmesterséget a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház Stúdiójában, majd három évadot töltött a Kecskeméti Katona József Színházban - aztán jött a Barátok közt.

Az [origo]-nak elmondta, hogy mivel kilenc-tízévesen már Újvidéken forgatások közepébe csöppent, nem volt szokatlan számára a kamerák előtti színészkedés. Bár élvezi a munkát, kissé zavarja, hogy nem lehet jóval előre tervezni: "A legnehezebb az egészben, hogy csak pár nappal korábban tudjuk meg, hogy ki mikor forgat. Ritkán előfordul az is, hogy borul a rend, így mindig be van kapcsolva a telefonom. Szerencsére olyan emberek vesznek minket körül, akik alkalmazkodnak hozzánk" - mesélte.

A dr. Balogh Nórát alakító színésznő gyerekként pszichológus szeretett volna lenni. Manapság a nyugalmat értékeli egyre jobban. "A stáb nem nagyon változik, ezért ha valaki elmegy, biztos, hogy mindenkinek hiányzik. Ennek ellenére én olyan típus vagyok, aki a változásokból mindig igyekszik kiemelni a pozitív dolgokat. Ha nem voltam elég bátor, akkor a sors mindig továbblökött valami felé" - filozofált a sorozatbéli Berényi Miklós ügyvéd felesége.

Az ismertséget, a számára idegen emberek rajongását már gyakorlottan kezeli. "Sokan köszönnek, fotóznak. Van olyan, hogy egyáltalán nem zökkent ki gondolataimból, hiszen majdnem mindig kedvesek az emberek, de ha kellemetlen egy helyzet, azt is lehet tapintatosan kezelni" - vélte.

A sorozat már hét éve megy, népszerűsége rendületlen, Kalamár Tamás producer szerint még több év tartalék van a Barátok közt-ben: ő azt szeretné, ha a Bk lenne a televíziózás Szabó családja. Iza is derűlátó: "Amíg minden ilyen lendülettel megy, amíg van annyi töltet, mint most, addig nem is szabad abbahagyni. Közben igazából nem is érdekel annyira, hogy mi lesz. Inkább az a fontos nekem, hogy ami most van, az jó" - mondta.

Ennek ellenére persze vannak tervei, de még minden képlékeny: "Egy színházi produkció vár még rám, de nem biztos, hogy már ősszel. Nem vagyok türelmetlen, érdemes kivárni, hogy valami igazán jó szülessen. Bár a lányom egyre nagyobb és önállóbb, mégis azt gondolom, hogy esténként mellette a helyem" - tette hozzá.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!