ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Fábry jött, látott, győzött
2005. július 5., kedd, 13:54

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Az öt legnézettebb műsort múlt héten az RTL Klub szállította. A hagyományosan jól teljesítő Esti Showder ezúttal az élen végzett, 1,8 millió nézővel, a szokásos amerikai világmegmentős, gonosz űrlényes akciófilm, A függetlenség napja hatalmas ufóként úszott be a második helyre (1,69 millió néző), miközben a Fókusz Plusz magazinműsor pattant még fel a dobogó harmadik fokára, alig lemaradva a sci-fitől.


A Live 8 vitte a szombatot 1/4. oldal >>

Forrás: MTI
Ajánlat
Előzni próbál az MTV
Nyár az m1-en és m2-n
A TV2-n búcsúznak a Jóbarátok
Nyár a TV2-n
Az RTL Klub is készül
Nyár az RTL-en
Ajánlat
Barátok közt, smink nélkül
Riportcikk a forgatásról
Heti hetes: a starttól az utolsó tapsig
Ott voltunk a felvételen
A számkivetett ápolónő és a virgonc beteg
A Jóban Rosszban forgatásról
Banánhéj - avagy túlélni Győzikét
Megnéztük Bagi-Nacsát
Képgaléria
Jóban Rosszban forgatás

Michelle Wild, Jóban Rosszban

Barátok közt - forgatás

Heti Hetes felvétel

Banánhéj - Gombos Edinával


Az amerikai útról hazatért Fábry "veni, vidi, vici" Sándor a Cadillac Drive forgatásának szünetében rögzített két Showder-adást. Jól tette, mert a második a múlt hét legnézettebb műsora lett. Nem újdonság: vígjátékokkal, kalandfilmekkel lehetett még sok nézőt toborozni a múlt héten, így a Nekem 8 című film került a negyedik pozícióba, miközben a Négylábú mentőangyal futott be ötödikként, virgonc farkcsóválás közepette.

Hasonló RTL-es dominancia figyelhető meg a 18-49-es korcsoport esetében, a legnézettebb filmek, műsorok listáján: a kereskedelmileg fontos célcsoportnál a Nekem 8 akcióvígjáték győzedelmeskedett, második az ufóinváziós-lövöldözős sci-fi lett, a bronzot pedig Fábry Sándor kapta. Filmek jönnek sorra a top 10-ben: negyedik legnézettebb volt a fiatalabb korosztálynál az Inferno című akciófilm, sokan nézték a Jurassic park harmadik részét, a Columbó-t, bekocogott ide is a Négylábú mentőangyal, tízedik lett a Bumeráng.

A teljes lakosságnál a TV2 főképp a Napló-val (1,56 millió néző) és a már említett nyomozóval, Columbó-val (1,49 millióan követték) ért el jobb eredményeket, de a dinoszauruszos film és az Aktív egyik része is az élmezőnyben landolt. A 19 órás kezdéshez képest az előkelő 19. helyen végzett a toplistán a Jóban Rosszban, 1,84 milliós legjobb nézőszáma hatvanegy ezerrel haladta meg a vele a legnézettebb Fókusz-ét (1,23 millió) - heti átlagos nézettségben pedig még nagyobb, 72 ezer a különbség. Korábban rendre a Fókusz nyert a szappanoperával szemben.

A Magellán helyett adásfelfüggesztésről szóló tájékoztatást láthattak a TV2 nézői szombat este héttől, harminc percen át. Hiába jött a sötét képernyő után az általában sikeres Activity, a nézők zöme aznap estére lemondott a csatornáról. Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) már korábban kifogásolta a Big Brother 2002. november 4-i adásának infrakamerás jeleneteit, melyben két szereplő, Évi és Renato intim együttléte volt látható. Az ORTT az éjfél előtt sugárzott adás egyes részeit pornójelenetnek minősítette, és elsötétítéssel szankcionálta a bemutatást. Mint sokan emlékezhetnek, akkoriban öldöklő küzdelem ment a Big Brother és a Való Világ között: az első sorozatnál a TV2 nyert, míg az extrémebb szereplőkkel forgatott második menetben a villalakók nyertek - nézettségben.

A Viasat 3 jó hetet zárt a Helyszínelők-nek, a Miami helyszínelők-nek és Lindá-nak köszönhetően. Előbbiek tíz százalék felett teljesítettek, a rúgkapáló rendőrlányt pedig az épp tévézők nyolc százaléka választotta.

Az MTV a Kékfény újabb adásával (932 ezer néző) és a Gálvölgyi-show egyik ősrégi darabjával (928 ezren nosztalgiáztak) tudott felkerülni a harmincas listára. A köztévé mégsem igazán ezekkel dobott nagyot, inkább a minden idők legnagyobb show-jaként aposztrofált Live 8 szombati közvetítése volt a hét nagy eseménye. A 18 év felettiek 42,9 százaléka, azaz közel 3,4 millió fő kattintott legalább egy percre a műsorfolyamra. A 18-49 évesek körében is nagy volt az érdeklődés: 34,7 százalék (1 572 811 fő) látott legalább egy percet az adásból, mely felváltva ment az m1-en és az m2-n.


1/4 következő oldal >>

1. A Live 8 vitte a szombatot

2. A toplista

3. Grafikonok

4. MagyarázatokKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!