ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Három új sorozat a TV2-n
2005. július 25., hétfő, 12:52|Utolsó módosítás: 2005. július 25., hétfő, 13:02

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A nyári műsorrendnek megfelelően új sorozatokkal csábítja a TV2 a szabadtéri programok iránt kevésbé fogékony vagy épp a rossz idő miatt otthon búsuló magyarokat.


telemundo.com
Anita, új arc a képernyőn
Ajánlat
A TV2 honlapja
Többet Anitáról
A Love Boat első sorozatáról
Az új Szerelemhajóról
Többet Monkról

Ma indul a Szerelemhajó (The Love Boat: The Next Wave) viszonylag újabb szériája, melyet 1998-ban készítettek, Bruce Bilson és Peter Baldwin rendezésében. Eredetileg a Love Boat 1977-ben futott ki a "tengerre" - ötletgazdája az az Aaron Spelling volt, aki a Starsky és Hutch és a Charlie angyalai megszületésénél is ott bábáskodott. A könyv a hajó legénységének romantikus cselekedeteire helyezte a hangsúlyt, a sorozat azonban kiterjesztette a cselekményt, az utasok életének és szerelmeinek bemutatása is fontos lett, így feltűnt rozoga öreg és energikus fiatal, megtörten magányos és víg, társas lény, csalódott szerelmes vagy turbékoló ifjú pár is. A széria nem annyira a hajózási tudományra, térképészeti ismeretekre, az általában használt gépzsírra vagy a vasmacska formájára fókuszált, inkább a felbukkanó szereplők emocionális kavarását követte. Az Érzelmek hullámain című fejezet, az első rész, ma délután látható a csatornán.

A tengeri kalandok után jön Anita, a bűbájos bajkeverő, egy kolumbiai-amerikai tévésorozat formájában. Az említett két nép eddig leginkább a dél-amerikai ország dzsungelében megbújó kormányellenes gerillák és a számukra jó bevételi forrást jelentő, szorgalmas kokaintermesztés ellen harcolt vállvetve, most azonban egy tévés produkciót készítettek: "Anita Guerrero csodálatos, érzéki, vibráló mexikói lány. Bár élete nehézségektől terhes, nem adja meg magát a sorsnak. Gyakran túlzott hirtelenséggel reagál élete történéseire - épp ezért a kelleténél talán többször találja magát vicces szituációkban" - írja az ismertető. Ennyi talán elég is, nyárra jó lesz, kis- és nagymamáknak forrón ajánlott.

Előbbi sorozatok új epizódokkal naponta jelentkeznek, a Monk, a flúgos nyomozó viszont csütörtök este bukkan fel, hogy civil konzultánsként segítse a rendőrség munkáját. A produkció ötször volt Golden Globe-jelölt, egyszer pedig, 2003-ban, Tony Shalhoub főszereplő meg is kapta az elismerést. A sztori egy polgármester ellen elkövetett (sikertelen) merénylet körül forog: a politikus megkéri régi barátját, hogy segítsen a nyomozásban. Alighanem sikerrel jár.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!