ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Új sikersorozat az RTL Klubon
2005. augusztus 9., kedd, 9:13

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Magyarországra is megérkezik rövidesen a nagysikerű, 12 Emmy-díjra jelölt Lost - Eltűntek című sorozat. A Hawaii szigetén felvett szériát hetente vetítik az RTL Klubon: a csatorna sokat vár tőle, hiszen sok országban magas nézettséggel futott, sok rajongó akadt.


Forrás: RTLKLUB
Ajánlat
Az RTL Klub honlapja
A hivatalos oldal
Egy rajongói oldal
Még egy fansite
Képgaléria

Képek a sorozatbólLost - új sorozat az RTL-en


Az amerikai premier 18,7 millió embert vonzott a képernyők elé 2004. szeptemberében, de a Lost még számos sikeres bemutatón van túl, például Németországban, Ausztráliában, Új-Zélandon, Dél-Koreában, Norvégiában és Svédországban is nagy nézettséggel startolt. Számos díjat is besöpört már, sőt 2005-ben Golden Globe-díjra is jelölték a legjobb drámai alkotás kategóriában.

A Lost magas nézettségi adatokat produkált például az orosz 1-es csatornának is: a sorozat terjesztője, a Buena Vista International Television (BVITV) szerint a Lost bemutatója az oroszországi 1-es csatornán 42,3 százalékos közönségarányt ért el a 18 évnél idősebb tévénézők körében. Megelőzte az Oroszországban sugárzott amerikai filmeket, és sorozatokat tekintve az idei év eddigi legmagasabb nézettségét produkálva.

A Touchstone Television gyártásában készült filmsorozat alkotói, J.J. Abrams és Damon Lindelof egyben a film vezető producerei is, Bryan Burk (Alias) és Carlton Cuse (Nash Bridges - Trükkös hekus) mellett. A forgatások Hawaii szigetén zajlottak. Itthon az RTL Klub augusztus 26-án útjára indítja a műsort.

A történet röviden

"Egy repülőgép-szerencsétlenség negyvennyolc, mindentől megfosztott túlélőjének az új otthont jelentő távoli trópusi szigeten kell harcolnia az életben maradásért. Az emberpróbáló helyzetben egyesek pánikba esnek, mások abba a reménybe kapaszkodnak, hogy értük jönnek és megmentik őket. A barátokból, családtagokból, ellenségekből és idegenekből összeálló csapatnak együttes erővel kell megküzdenie a zord idővel és a nehéz tereppel.

A dzsungelben rejtőző titokzatos lények vérfagyasztó üvöltése azonban rettegéssel tölti el az szerencsétlenül járt társaságot. Ez a félelmetes, felfokozott és minden pillanatában izgalmas kaland a legjobbat és a legrosszabbat egyaránt kihozza a pokoli édenben rekedt emberekből" - írja az ismertető.

A sorozat - mely az amerikai ABC-n futott először - nem próbál meg bemutatni negyvennyolc túlélőt, ez már követhetetlen lenne. Tizennégy főszereplővel még csak-csak megbirkózik a tévénéző (a beköltözős valóságshow-k is hasonló létszámmal startolnak), így ennyi figura korábbi életét is bemutatják az epizódok során, visszaemlékezések, álmok formájában. Az első évad, 42 perces részek formájában, 25 epizóddal 2004. szeptembere és 2005. májusa között futott tengerentúlon.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!