ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Bekeményít a TV2, rajtol a Megasztár 3.
2005. október 13., csütörtök, 11:23|Utolsó módosítás: 2005. október 13., csütörtök, 14:17

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Október végén beerősít az őszi évadot némi késéssel kezdő TV2. Startol a Megasztár harmadik menete, elindul a Buzera Bochkor Gábor vezetésével, új gyermekműsor jelentkezik hétvégenként Sajtkukac címmel. Két külföldi sorozatot is indítanak a csatornánál.


Jönnek az új megák 1/2. oldal >>

Ajánlat
Két Columbo küzd egymás ellen
Múlt heti nézettség
Indul a TV2 új talkshow-ja
Jakupcsek, Frei, Sváby...
Új kvízműsorral erősít a TV2
Hamarosan indul
Ál-Britney és horrorshow a Megasztár-válogatón
A castingon jártunk
A Megasztár-turné 17 pillanata
Elmentünk a turnéra is - riport
Képgaléria
Megasztár-casting

Megasztár-turné

Caramel és a döntő

A TV2 új műsorai


Míg a nagy rivális már augusztus végén elkezdte az őszi szezont, a TV2-nél némi késéssel rajtolnak a várhatóan jó nézettséget hozó műsorok. Az elmúlt héten a tíz legnézettebb műsorból nyolc az RTL Klubon futott, így vélhetően a TV2-nél is várják az új sorozatokat, programokat.

Október 26-án a válogatás összefoglalóival kezdődik újra a Megasztár. A műsor korábbi nézői tudják, hogy az első adások kevesebb drámát, ám annál több humoros jelenetet tartalmaznak, ekkor tűnnek fel az önjelölt énekesek, a haverok által tehetségesnek kikiáltott, ám valójában dermesztően középszerű előadók, az önkritika nélküli, minimális hallással rendelkező fiatalok, a zuhany alatt már bizonyított, ám közönség előtt leblokkoló, kínos perceket okozó dalnokok. Ekkor születnek az igazi, egynapos sztárok: a legsokkolóbb, legviccesebb előadók felkerülnek a netre, röhögő barátok, kuncogó kollégák küldözgetik egymásnak a produkciójukat.

Minden eddiginél többen jelentkeztek az új adásra és a versenykiírás szerint, sokan jöttek a határon túlról is szerencsét próbálni. A legtöbben Székelyföldről érkeztek, de Szlovákiából, Vajdaságból, Svédországból és egzotikus tájakról is voltak versenyzők szép számmal. A több ezer jelentkezőből csak ötven kerülhet az elődöntők színpadára, csak ötven tehetséges fiatalnak van esélye arra, hogy megmutassa magát. Az ötvenből tíz jelöltet a zsűri juttat a döntőbe, kettőt pedig a vigaszágról szavazhat be a közönség, azon versenyzők soraiba, akik vetélkednek majd a 2006 Hangja címért.

tv2

A zsűriben változás történt. A sok pletyka és híresztelés után Bakács Tibor Settenkedő, Presser Gábor, Soma és Pély Barna maradt, Novák Péterrel frissült a csapat. A Pierrot helyét elfoglaló magát zenésznek, színésznek, táncosnak valló új zsűritag a műsor zenei produceri teendőit is átvette. "Gyorsan élek és sok mindennel foglakozom, de nagy megtiszteltetésnek és kihívásnak tartom, hogy a Megasztár-ban dolgozhatom. Nagyon nehéz feladat igazságos döntést hozni a válogatások folyamán. Azt szeretném, ha a nézők füle kinyílna, értékes dolgokat láthatnának, és klassz zenéket hallgathatnának. Ennyi az egész, nem egy bonyolult dolog" - mondta a Kimnowak frontembere.

tv2

A Született feleségek (Desperate Housewives) című sorozatot számos országban nagy sikerrel fut, rajongók milliói követik nyomon a háziasszonyok történetét. A sorozat számos Emmy díjat és más elismerést tudhat magának. Az október 26-án, közvetlenül a Megasztár után startoló sorozatban Liptai Claudia a narrátor és a főbb karaktereknek Pápai Erika, Hegyi Barbara, Balogh Erika és Básty Juli kölcsönzi a hangját.


1/2 következő oldal >>

1. Jönnek az új megák

2. Bekeményít a TV2, rajtol a Megasztár 3.Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!