ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Kisó és a VIVA reménységei
2005. október 21., péntek, 10:21|Utolsó módosítás: 2005. október 21., péntek, 10:38

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Javában zajlik a Táncreakció második szériája a VIVÁ-n. Idén is sok tehetség tűnt fel a parketten, de persze a pirinyó emberi drámák sem hiányoznak: néha egy-egy ifjú táncos elsírja magát, ha nem sikeres a koreográfia. Nézd meg videón az első hét rövid összefoglalóját!


viva
Ajánlat
Anya, én sztár leszek
Helyszíni riport
Képgaléria
Táncreakció, 2005

VIVA: az új csapat

VIVA - CKM címlaplány-válogatás

VIVA Casting - Táncreakció

VIVA casting

Videó
Nézd meg az első hét legjobbjait!

Kisó szerint lényegesen magasabb a színvonal az idei válogatón, mint tavaly, a Táncreakció első menete során - ennek okát főképp abban látja, hogy az első szériát a Budapest Parádén népszerűsítették, így sok jelentkező okkal hihette, hogy a furcsa vonaglás, ritmikus bólogatás, víg ugrándozás, amit az aszfalton bemutat, elég lesz a műsorban is. "Tavaly sokan a parádén találkoztak a felhívással, utána jöttek a megmérettetésre. Idén kevesebb jelentkező volt, de ők látták az első menetet, így volt már sejtésük arról, mire vállalkoznak" - válaszolta kérdésünkre a műsorvezető.

A stábot meglepte, hogy - bár a saját produkciók egészen jól sikerültek - a Puskás Balázs által bemutatott koreográfiával ezúttal elég sok fiatalnak gyűlt meg a baja, így elmondható, hogy ezen a fronton a régebbi csapat jobban teljesített. "Voltak néhányan, akik megszenvedtek vele, olyan is akadt, aki elsírta magát, mert nem tudta előadni a mutatott elemeket. Egyébként sokat beszélgetünk velük, segítjük őket, drukkolunk nekik" - tette hozzá Kisó, aki az első sorozatból több emberrel is tartja a kapcsolatot. A második helyezett Zolival néha telefonon beszélnek, viszont ritkán találkoznak személyesen, hiszen a fiú nem pesti.

Az első sorozat győztese gyereket nevel, ugyanakkor tánciskolát nyitott, azaz a nyeremény mellett vállalkozásba is fogott, hogy kamatoztassa ismertségét. Több próbálkozónak jó ugródeszka volt az első széria, akadt sok tehetség - olyan is volt, akit a Madách színház szerződtetett később.

"Fontosnak tartom a fiatal tehetségek felkarolását, és hogy megmutathassák magukat a nyilvánosság elott. Nem idegen számomra a tánc világa, hiszen a Magyar Táncművészeti Főiskolán szereztem meg koreográfusi diplomámat, valamint az Internetional Fitness & Aerobic Academyn végeztem, mint aerobik, sztep-aerobik és Tae Bo edző. A tavalyi évben a verseny állandó zsűritagjaként követtem figyelemmel a produkciókat, minden héten más hazai sztárvendég mellett. Idén is a magyar zenészek, énekesnők, énekesek fognak a döntésben segíteni Balázsnak. Lételemem a mozgás és a tánc, igazán otthonosan fogom magamat érezni a versenyen. Balázzsal a múlt évben is nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, biztos vagyok benne, hogy a mostani versenyen is meg fogjuk találni a közös hangot" - mondta Kisó korábban.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!