ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Dopeman lesz az új Győzike
2005. november 24., csütörtök, 12:26|Utolsó módosítás: 2005. november 24., csütörtök, 12:51

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A VIVA Televízió új műsort indít november 28-tól. A tervek szerint a sztárkövető reality egyfajta új The Osbournes lehet: kamerák követik a zenészt mindenhová, miközben a nézők megismerhetik spanjait, családtagjait, edzőpartnereit, koncert után tapadó rajongóit, és az egy éjszakára bármit bevállaló nőket.


A magyar Ozzy 1/2. oldal >>

Forrás: VIVA tv
Ajánlat
Dopeman és a haverok honlap
A VIVA Tv honlapja

- Ne szégyelljük, ha hegyes a nadrág, nézzük a műsort, nem kell félszegen sms-eket írogatni! Nézzük a lányokat, vagy menjünk a pulthoz és toljunk valamit az arcba! - hangzik a felszólítás egy őrült római császárról elnevezett éjszakai lokálban, hol épp sajtótájékoztatót tart a zenecsatorna. A night club személyzete készségesen tölti ki az italokat, az asztalokon pogácsák és aprósütemények pihennek a sajtóanyag mellett, a félhomályban meg három nő táncol egymást váltva, a rúdba kapaszkodva - előbb bikiniben, majd egy szál tangában. Némi obligát késéssel, egy elegáns kocsi fedélzetén megérkezik a főszereplő, öccse és MC Ducky női rapper. Miről is van szó?

A Dopeman és a haverok, avagy a minden, ami nem bűncselekmény című reality show év végéig tart majd, amely naponta fél órában - 18:00-18:30 óra között - számol be Dopeman és haverjai életének legérdekesebb és legjobb pillanatairól. A pikáns jeleneteket, az extrém helyzeteket egy külön egyórás adásban, tizennyolcas piktogrammal ellátva mutatja be minden pénteken 23:00-00:00-ig a zenetévé. Vasárnaponként 18:00-tól, két és fél órában láthatják ismét a nézők a héten levetített adásokat.

A VIVA már régóta tervez egy reality show-t. A zenecsatorna anyacége, az MTV évekkel ezelőtt kitalálta és sikerre vitte a The Osbournes című népszerű tévéműsort, amely az Osbourne-család magánéletét bemutató, Emmy-díjas valóságshow. Ez a show adta az alapötletet a Dopeman és a haverok című műsorhoz. A VIVA komolyan veszi a reality szó jelentését, hiszen a hitelesség nagyon fontos számára, így a műsor Dopeman és a spanok mindennapjait, a maga valóságában fogja bemutatni a nézőknek, napról-napra.

Mint a csatorna illetékeseitől megtudtuk, a forgatás már egy hete megy (a 18 éven felülieknek szánt anyag már megvan jó pár hónapra, előre! - teszi hozzá a főhős, nevetgélés a lokálban). Nyáron volt egy, nem túl jól sikerült hajós buli, a Nyócker réme ott varázsolta el a VIVA vezetőit, mivel egyre jobb szövegekkel rukkolt elő (egyre részegebb voltam - pontosít Dopeman).


1/2 következő oldal >>

1. A magyar Ozzy

2. Az új GyőzikeKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!