ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Teljes arculatváltás az RTL Klubnál
2005. december 19., hétfő, 13:22|Utolsó módosítás: 2005. december 19., hétfő, 13:42

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Színt és stílust vált a piacvezető tévécsatorna, szakítanak a csíkos mintákkal, a narancssárga-piros-sárga színkombinációval. Egy öltönyös, síelő figura, és egy pelenkát viselő, búgócsigát pörgető gyermek is felbukkan majd, a csirkés fiú viszont végleg eltűnik.


Forrás: RTLKLUB
A díj marad, a srác eltűnik.
Ajánlat
2005: hazai tévés sikerek és bukások
Mi volt idén? Mivel elégedettek a programigazgatók? Mi várható 2006 elején?
Teljes a közöny egyes műsorfajták iránt
Bizonyos műsorfajták nem nagyon kapósak, csak kevés nézőt vonzanak.
Gumicsirkés, megmondós, őrületes
Geszti Péter szobájában jártunk: mi ez az egész???

Az új arculat, az új design három hónapon át készült és a tévénéző közönség december 24-én, este 7-től láthatja a végeredményt. "Az arculatváltás oka egyszerű: már két éve megvan a mostani imázsunk, és egy televíziónak néha meg kell újítania az arculatát. Az új design speciális technikával készült, reméljük, elnyeri a nézők tetszését" - mondta ezzel kapcsolatban Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

Mi már láttunk pár villanást: a csíkos piros-sárga-narancssárga dominancia többé-kevésbé eltűnik, ellenben jön egy komorabb, szimplább, nyersebb fekete-fehér háttér. Eddig a reklámok végén egy női hang suttogta kéjesen és sokat sejtetően, hogy "RTL Klub" - a testetlen hölgy imádóinak jó hír, hogy a sejtelmes női suttogó marad. Szerepet kap még egy hatalmas szem (tévézéshez nélkülözhetetlen), egy vidám mosollyal búgócsigát pörgető, jó háromévesforma, szőke fiúgyermek, pelenkában. Lesz még kék csík, és egy fehér szőrsapkában, fehér öltönyben síelő figura is.

Hogy Győzike lesz-e, vagy indul-e a Való Világ 4, arra nem kaptunk kielégítő választ. Gáspár Győzővel folytatná az RTL, de a Romantic frontembere makacskodik - talán az sem baj, ha pihentetik egy fél évre a figurát. A VV új villája pedig ősszel már épült, de hogy mikor kezdődik a negyedik sorozat, azt még talán az illetékesek sem tudják. Januártól több dolog változik, így például a Reggeli című műsor is: új díszlet, új főcím (a mostaniban még a régen átigazolt Novák Péter hangja is hallható), mellé viszont új műsorvezető is dukál. Új arcokat ígér a csatorna, de személyük még titok.

A Grey-klinika (Grey's Anatomy) január 10-én indul az RTL Klubon: a sorozat - logikusan - egy kórház mindennapjait mutatja be, de ezúttal orvos-gyakornokok szemszögéből nézve. Öt fiatal gyakornok áll a sztori középpontjában és természetesen nem csak a szikék és infúziók, lázlapok és lobogó fehér köpenyek világába léphet be képzeletben a néző - kap rendesen magánéleti konfliktusokat is, gondosan kimért dózisokban. A sorozat az Egyesült Államokban egy rövid évaddal nyitott, majd a siker után készült el a második adag, 28 résszel.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!