ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Buzera: mindenki szerepe szerint
2006. január 6., péntek, 12:04|Utolsó módosítás: 2006. január 6., péntek, 13:18

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A műsor, amelyben újra egymás mellett ül Verebes és Havas, a műsor, amelyből néha észbontóan haszontalan, semmire se jó információk mellett érdekes tényadatokat is lehet nyerni. A plakáttal volt némi gond Óbudán, tíz adás lement, mi meg ellátogattunk egy Buzera-felvételre: megnéztük, hogy készül a műsor, mi zajlik a sminkszobában, mi van a kulisszák mögött, és hány grammos, piciny ruhában jelenik meg a szexi, szőke nő szerepére szerződtetett és a figurát gond nélkül hozó Kelemen Anna. A japánok miniatürizálásban sehol nincsenek.


Bochkor kedvenc show-ja 1/2. oldal >>

Fotó: Fábián Évi
Ajánlat
Buzera: minden kezdet nehéz
Polgármesteri támadás a TV2 plakátjai ellen
Képgaléria
Buzera - friss fotók!


Miért van a férfiaknak mellbimbójuk, miért dobáltak meg az ötvenes években egy színészt ezerötszáz darab óvszerrel, miért teszi hátra a kezét a pincér, amikor tölt? Miközben ezen kérdésekre keressük a választ, a TV2 stúdiójának sminkszoba előtt ácsorognak a műsor főszereplői, persze megint nőre kell várni. Miközben a közönség már régen a helyén, szabályos időközönként irányított taps hangzik fel, Kelemen Anna némi késéssel csúszik be. A tavalyi Playmate-verseny szőke díjazottjának sminkelése hosszú folyamat, ennyi idő alatt vallást is lehet alapítani, de mi inkább Gundel Takács Gábort faggatjuk.

"A december 30-i adásban voltam először meghívott, az viszont nyomban egy emlékezetes rész volt, mert rögvest az elején egymásnak esett Liptai Claudia és Annácska" - meséli az Áll az alku műsorvezetője. Örül annak, hogy hétfőn és kedden műsora nézettségben megverte a legyőzhetetlennek hitt Barátok közt-et, de továbbra is úgy véli, hogy a nézettségi mutatóknál fontosabb a szórakoztatás minősége.

A Buzerá-ból megtudható, hogy miért nézi meg a négyszemű hal hímje a nőnemű állat pikkelyét, mielőtt megtermékenyítené, miért szól a zene sok japán közvécében, de az is, mire használja egy kopasz ember a hajszárítót, vagy honnan ered a feltartott középső ujj nemzetközi jelzése. A legtöbb feladvány inkább érdekes, szórakoztató, de néha csak gyarapodik az ember agyában egyre nagyobb helyet elfoglaló "felesleges információk mappája". Aki tudja és soha nem feledi, hogy hívták Erich Kästner Emiljének unokatestvérét és mit vitt az ifjú detektíveknek enni, az sejti, miről beszélünk. A műsor produkciós vezetője Árpa Attila, főszerkesztője pedig Bánó András, utóbbi készségesen válaszolgat kérdéseinkre, míg kétszáz ember egy nőre vár.

Forrás: [origo]

"Az eredeti a német Sat1 csatornán fut, Genial daneben címmel. Ez olyasmit jelent, hogy 'zseniálisan mellétrafál', azaz gyakran születnek elmés, humoros - de rossz - megfejtések. Ez a cím magyarul nem lenne az igazi, ezért változtattunk rajta. Annyiban még más a hazai verzió, hogy nálunk a főszereplők is hoznak kérdéseket, ez azért jó így, mert Bochkor Gábor is átállhat a másik oldalra, és próbálkozhat egy megfejtéssel" - meséli Bánó. A Csao Darwin távozó műsorvezetőjének mellesleg ez az egyik kedvenc német show-ja, így nem sokat hezitált, mikor felkérték a magyar műsor vezetésére.

A masszív, vaskos, levelekkel teletömött, jó ötkilós nejlonzacskót felmutató főszerkesztő elégedett a nézők hozzáállásával, lendületével, ugyanis jócskán érkeznek feladványok. A kis településekről, falvakból rengeteg levél érkezik, a városiak inkább e-mailt használnak. "Az ellenőrzés nagyon sok időt vesz el, de minden válasznak gondosan utána kell nézni. Gyakran meg kell kérdezni orvost, fizikust, biológust, azaz az adott téma szakértőjét, hogy biztosak legyünk abban, hogy megvan a korrekt válasz" - teszi hozzá Bánó.

A két ünnep közt közel négyezer levél és e-mail érkezett. A legjobb, legizgalmasabb kérdések körülbelül hetven százalékáról kiderül, hogy pontatlan a válasz, netán teljesen téves. Akadt már párszor, hogy elgondolkodtató, jó kérdés érkezett, ám a levélíró megfejtése nem volt jó - de a stáb megtalálta az igazi magyarázatot. Ilyenkor a feladó ugyanúgy megkapja a százezret, mint a többi, műsorba kerülő kérdés beküldője.

Forrás: [origo]

Időközben (mialatt több férfinézőnek kinőtt a borostája a nagy várakozásban) elkészül Annácska sminkje is, láthatóan itt is fontos volt az alapozás, mint egy focicsapatnál. A "szőke nő" szerepét domborító lány többé-kevésbé biztos pont az ötösben, amúgy a magyar verzióban csak Verebes az állandó kezdő, ha már futballnál járunk. A német eredetiben hárman stabil pontok, mellettük csak ketten cserélődnek. "Figyelünk arra, hogy minden adásban más legyen az összetétel. Terveink szerint májusra összeáll egy körülbelül húszfős mag, akik közül bármikor bárkit be tudunk hívni, bármilyen kombinációban. A december 30-i adás emlékezetes volt, mert Anna mellett itt ült Claudia is, és a két nő már a sminkszobában sem jött ki egymással, így kettejük pikáns szóváltásával kezdődött a műsor. Persze nem lehet mindig összeereszteni kettejüket, de nyilván lesz még hasonló párosítás" - prognosztizálja Bánó.

Egyik kedvenc feladványa egy Tour de France-hoz kapcsolódik: jó pár évtizede volt, hogy egy kerékpáros olyan nagy előnnyel vezetett egy etapot, hogy megállt egy étterem teraszánál, frissítőért. Ha már ott volt, bedobott némi bort is, amitől viszont bódultan elaludt - így lett a nagy előnyből utolsó pozíció. Ez is megtörtént, ellenőrzött eset.


1/2 következő oldal >>

1. Bochkor kedvenc show-ja

2. Gyakran a szex a témaKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!