ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Láttuk a fényeket: újabb titok az RTL Klubon
2006. január 31., kedd, 13:58|Utolsó módosítás: 2006. január 31., kedd, 15:39

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Aki máig nem tudott napirendre térni afelett, hogy becsukódtak az X-Akták, aki repülő csészealjat vél felfedezni egy hagyományos utasszállító repülőgép fényeit látva, és aki álmatlanul forgolódik, mert úgy véli, hogy a kulcslyukon leselkedő szomszédja a Neptunuszról jött, az megnyugodhat: immár biztos, az idegenek köztünk vannak.


Ajánlat
Többet a sorozatról
Az ABC honlapja
Ajánlat
Lost: nagy titkok, nagyobb gázsi
Golden Globe-ot nyert a Lost, a Született feleségek
Képgaléria

Nézzen sok szép, friss képet!Rejtélyek városa


Az Egyesült Államokban 2005 szeptemberében kezdte vetíteni az ABC az Invasion című sorozatot, amely idehaza a Rejtélyek városa címmel fut majd februártól. A hollywoodi mozifilmekre jellemző igényességgel készült, pazar képi világgal rendelkező sorozatból 22 részt vett meg a csatorna. Hogy mely napon megy adásba, az péntekig még titok, de ami biztos, hogy főműsoridőben kerül a képernyőre. Az is elgondolkodtató, hogy a Lost első évadjából már csak pár rész van hátra, így a titokzatos szigeten játszódó kalandok egy időre félbeszakadnak. Az amerikai ABC az Invasion-t különben a Lost utáni műsorsávban sugározza szerdánként: akad némi hasonlóság a két sorozat közt, a titkok, rejtélyek számában biztosan. A Lost pedig igen népszerű, ez pedig az előtte és utána lévő műsor nézettségén is sokat dob.

A hazai Invasion-premiert egy viszonylag drága reklámkampány előzte meg, ennek csak egy eleme volt ez a honlap, a "Láttad a fényeket?" kérdéssel pedig mindenki találkozott, aki az elmúlt hetekben belelapozott egy tévéújságba.

abc

A csatorna büszke arra, hogy ez egyfajta kelet-európai premier is egyben, miközben Németországban is csak most kezdik vetíteni, Nagy-Britanniában pedig nemrég kezdődött. Az RTL Klub ezúttal gyors volt, meg sem várta, hogy befejeződjék az első évad az USA-ban, már lecsapott az ufós-földönkívülis-titokzatos sorozatra. Nagy rettegésről, páni félelemről nincs szó, tizenkettes karikával megy majd - noha már az általunk látott első negyedórában is lesznek nyomasztó részek, baljós képek.

"Az emberiség évszázadok óta kutatja az eget intelligens életformák után, mindeddig hiába. Mit szólna hozzá, ha ezek a lények már itt lennének közöttünk? Ha az összes természeti katasztrófa csak egy sokkal magasabb szintű, baljós dolog elfedését szolgálná? Russel Varon parkőr számára egy pusztító floridai hurrikán és rejtélyes következményei csupán egy hosszú utazás kezdetét jelentik az ismeretlenbe" - áll az ismertetőben. A sorozat vélhetően kedvelt lesz azoknál, akik E.T. visszajövetelére várnak, azok is szeretik majd, akik rajonganak az összeesküvés-elméletekért, de a készülék előtt ragadhatnak olyanok is, akik holdfényes, nyári éjszakákon repülő csészealjakat vélnek felfedezni a Malév Budapest-Bécs járatában, vagy bármely megcsillanó műholdban.

Az RTL Klub a pilottal indít (a pilot fogalmáról bővebben itt), azaz egy másfélórás, dupla, bevezető epizóddal nyit. Lesz borzalmas hurrikán, különös fények, meztelen, ideiglenes emlékezetkieséstől szenvedő nő - olyan titkok és rejtélyek, amelyek a mindennapi, egyszerű életünkből hiányoznak.

Kalmár Csaba

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!