ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Barátok közt vs Jóban-rosszban
2006. február 3., péntek, 16:31|Utolsó módosítás: 2006. február 3., péntek, 16:45

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Sok olyan tévéző akad, akikhez nem lehet szólni abban a fél órában, míg kedvenc sorozatuk fut. Ők a mobilcsörrenésre, szülői fenyegetésre vagy az esti sétára készülő kutya panaszos vonyítására sem reagálnak, viszont mogorva rosszkedv telepszik rájuk, ha lemaradnak egy-egy epizódról. Ez a cikk nem a sorozatok főszereplőiről szól - inkább azokról, akik függők, akiknél Berényiék és Pongráczék már-már családtagnak számítanak.


A Bk-csapat nem megy roadshow-ra 1/4. oldal >>

Forrás: RTLKLUB
Tilda - Szabó Erika
Ajánlat
Barátok közt honlap
Szabó Erika oldala
Csifó Dorina rajongói oldala
Dósa Mátyás fanclub
A Jóban Rosszban oldala
Jóban Rosszban blog
Mészáros Kitty rajongói oldala
Ajánlat
A számkivetett ápolónő és a virgonc beteg
Jóban Rosszban-forgatás, riport
Barátok közt, smink nélkül
Bk-forgatás, riport
Képgaléria
Új szereplő a Barátok köztben

Barátok közt - forgatás

Jóban Rosszban forgatás

Michelle Wild, Jóban Rosszban


A Barátok közt produkció nem üzemeltet hivatalos rajongói klubot, noha nyilván lenne rá igény. A színészek inkább chatek alkalmával, internetes fórumokon vagy a nyomtatott Bk-magazin hasábjain tartják a kapcsolatot a hívekkel - tudtuk meg Polgár Emesétől, a sorozat sajtófőnökétől. Igazából a tinik rajongása a jellemző, ez a fajta fanatizmus a kor sajátja, de persze idősebbek is írnak leveleket. Nem csak Németh Kristóf (Géza) kap jócskán, a Fodor Zsóka által alakított Magdi anyus figurája is szerfelett kedvelt.

"Akik naponta látják a képernyőn őket, inkább a szereppel azonosítják a színészt. Szabó Erika Tildaként él bennük, amikor a szerep szerint terhes volt, sokan állapotos nőként kezelték, ha összefutottak vele az utcán. Ugyanakkor tudjuk, hogy mondjuk egy partin mennyire mások ők, nem csak a ruha, a külső, hanem a személyiség is különbözik" - mondta Polgár Emese.

A rajongói levelek mennyisége az épp aktuális sztorival, cselekményszállal függ össze. Ha épp Berényi Miklós van fókuszban, megszaporodnak levelek is, mikor Tilda "elvesztette" a babát, együttérző írások jöttek. Varga Izabellát a közelmúltban is megállították az utcán, azzal a szöveggel, hogy ugyan, béküljön már ki férjével. A dr. Balogh Nórát alakító színésznő persze csak nevetett, mondván, hogy a valóságban harmonikus házasságban él, nincs semmi baj.

Vannak fordulatok, melyek vad dühöt, nagy örömet, egyszóval erős emóciókat váltnak ki a nézőkből. Az emlékezetes Tilda-csere a Bk-stábja szerint igen jól sikerült, a nézői felháborodást, a rajongók mérgelődését megelőzték azzal, hogy már hetekkel előtte tele volt a bulvársajtó és a Fókusz azzal, hogy új Tildát keresnek. Lehetett szavazni, így egyfajta interaktivitás volt a stáb és a rajongók közt, és nem volt sokk, mikor egyik napról a másikra egy teljesen új arc játszotta Vili bá unokáját.

A barátok csapata különben önálló, nyári roadshow-kra nem megy, bár bizonyára nem lenne méla közöny, üres terem a vidéki helyszíneken. "Rengeteg meghívásunk van, sokat nem tudunk teljesíteni. Ha jótékonyságról van szó, az nekünk is fontos, a fóti gyerekvárossal is jó a kapcsolatunk. Ha tudunk, beszállunk pénzgyűjtésbe, figyelünk a gyerekekre, a színészek néha ellátogatnak kórházakba, betegekhez" - mesélte a sajtós.

Fel-felbukkannak rajongók a stúdió előtt is, de mániákus, szívós fan nincs köztük, így emberrabló pszichopata is inkább a sorozatban tűnhet fel, nem a valóságban. Ha valaki nagyon be akar jutni egy forgatásra, az a Barátok közt magazinban található versenyeken indulhat. Ha nyer, megnézheti munka közben a színészeket, szerencsés esetben beülhet a Rózsa presszóba, statisztaként, hogy elücsörögjön egy kávé és ásványvíz mellett, míg a pultnál Novák Laci épp sört rendel. A legaranyosabb látogatói csoport - jó pár éve - egy óvodás grupp volt, a kicsik egy egész lepedőt telefestettek a szereplőkkel, így tipegtek be a stúdióba.

Házassági ajánlat nem jellemző, tiniktől kapott szerelmetes hangulatú levél inkább. A rajongók persze hiába kérik a telefonszámokat, ezeket - logikusan - nem adják ki. Ha dumálni nem is, levelezni lehet velük, a legtöbb színész szorgalmasan válaszolgat, noha a többoldalas, önkitárulkozós levelekre inkább csak röviden reflektálnak - autogrammal ellátott színes kártya persze mindig kerül a borítékba.


1/4 következő oldal >>

1. A Bk-csapat nem megy roadshow-ra

2. Népszerű Mészáros Kitty és Előd Álmos

3. Barátok és ápolónők a neten

4. Rajongói oldalak, blogokKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!