ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Saját ágyukban alhatnak a Barátok közt szereplői
2006. február 28., kedd, 10:07

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Nem csak az RTL Klub költözött új székházba, az eddig földrajzilag is messzebb lévő Barátok közt-stúdió is átköltözött Dél-Budára. Két helyszín változik, a többi marad a régi.


Forrás: RTLKLUB
De jó, megvan a régi szekrényem!
Ajánlat
A népszerű szappanopera honlapja
Ajánlat
Barátok közt, smink nélkül - riport egy forgatásról, sok titokkal
Képgaléria
Új szereplő a Barátok köztben

Barátok közt - forgatás


"Az új stúdió építése még november végén kezdődött, az építkezés, a bevilágítás sok időt vitt el. A költözés egy hét alatt lezajlott, a színészek is szabadságot kaptak" - mesélte Polgár Emese, a produkció sajtófőnöke. A logisztikailag kihívást jelentő költözésben körülbelül harminc munkásember segített, miközben a régi helyszínről az új székházba hetven teherautónyi holmit vittek át: nem csak Magdi néni faliszőnyege és a Rózsa presszó sörcsapja utazott, hanem a stáb irodabútora, összes holmija is.

"A legnehezebb része az volt, mikor ömlesztve megérkeztek a dobozok, ládák, ugyanis neki kellett állni válogatni, mert a teherautók indultak vissza újabb fuvarért. Nem lett nagyobb helyünk, a forgatási helyszín nagyjából ugyanakkora, mint az előző. Az irodákban több lett a hely, és az eddigi egy szintből három lett" - tette hozzá Giegler Andrea, a Barátok közt kellékosztályának vezetője. Mint megtudtuk, a Campona üzletközpont mellé (azaz igencsak a főváros szélére) települt Barátok közt egyik színésze sem panaszkodott a távolság miatt: van, akinek kilométerben több a napi út, de autóval leküzdhető.

A produkció teljesen átállt digitális technikára, de közben megőrzik a múlt relikviáit. Semmit nem dobtak ki (csak a működésképtelen, tönkrement kellékeket), így a sorozatból már évek óta kiírt szereplők régi gúnyái is az új raktárba kerültek - akárcsak a retro-cuccok, amiket a múltba visszareppenő részekben viselt a kis András és még kisebb Miki a gyermekotthonban.

Az új épületben egy fedél alatt vannak ugyan a többi RTL-es produkcióval, de nincs nagy átjárás: nem ácsorognak ott mások, csak az toppan be közéjük, akinek dolga van. Ilyen szempontból jó a közelség: ha a Fókusz-nak vagy a Találkozások-nak forgatnak egy rövidet, nem kell átautózni a fél városon. A régi stúdió üresen, némán szomorú képet mutatott a szereplők és a stáb szerint, akik szinte hazajártak oda: 1998 májusában kezdődtek a munkálatok, azaz csaknem nyolc évig "lakott ott" Claudia vagy dr. Balogh Nóra.

Kalmár Csaba

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!