ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Új tévéműsort kap Győzike
2006. február 28., kedd, 14:11|Utolsó módosítás: 2006. február 28., kedd, 16:44

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Az RTL Klub és Gáspár Győző egy sajtótájékoztatón jelentette be, amit már minden tévéző tud: harmadik szezonjához érkezik a show. Győzike júniustól új műsort is kap, a hírek szerint még nagyobb felháborodás kíséri majd, mint a mostanit. A médiaesemény felénél betoppant az elmúlt hetekben - a magazinműsorok és bulvárlapok által - világsztárként kezelt Kiszel Tünde is, ekkor már mindenki tudta, hogy ennek fele sem tréfa, a helyzet drámai.


1/2. oldal >>

Fotó: Fábián Évi
Ajánlat
Győzike mégis aláírt az RTL Klubnál
Kell a balhé, kacag Győzike
Győzike nem hiába kergette Vágót
Képgaléria
Győzike - friss fotók!


"Egy éve még azt gondoltuk, hogy a műsor egy nagyon ígéretes kísérlet. Számítottunk rá, hogy kedvelt lesz, de arra nem, hogy 2005 legnagyobb tévés sikere lesz. Tavaly a húsz legnézettebb műsorból tizennyolc az RTL Klubon futott, ezekből kilenc Győzike-show volt" - kezdte Kolosi Péter programigazgató, hogy mindenki tudja hová tenni a tavaly ragyogó nézettséget hozó doku soapot. A kereskedelmi tévék pedig így működnek, egy népszerű show-t nem szüntetnek meg pár bágyadt, erőtlen tiltakozás miatt. Bolond az a tulaj, aki lelövi a minden második versenyét fölényesen nyerő lovát - még akkor is, ha a ló talán nem szép, vagy idétlen stílusban fut.

Kolosi elmondta, hogy rengeteg vita volt a műsor kapcsán, sokan úgy vélték, hogy káros, hogy rosszat tesz a magyar társadalomnak. "A romáknak a műsor inkább használt, mint ártott. Sok család büszke lenne, ha ilyen körülmények közt élne, és nem anyagiakra, hanem a szeretetre gondolunk" - tette hozzá. A harmadik évad tehát jövő hétfőn startol, este kilenckor - rögtön utána jön Fábry új műsora, a Cadillac Drive. De erről később.

Győzike viszont formában volt, hosszan szónokolt a mikrofonok előtt, talán már a politikai karrierre (polgármester szeretne lenni) készült lélekben: hol düh, dac, indulat, hol kacagó jókedv, bárgyú optimizmus irányította a globális kohéziót sem nélkülöző szövegét. Szemeiben hol naiv boldogság, hogy konok elszántság csillant, láthatóan élvezte a figyelmet, a villanó vakuk is kedvére voltak. "Nem szeretnék ígérgetni, hogy jobb lesz és szebb lesz, megteszik ezt mások plakátokon. A 12 epizódért járó pénz nem kell nekünk, ezt felajánljuk jótékony célra. A Romantic Művészeti Kft. megrendelt két inkubátort, hétfőn utalom át a pénzt, itt vannak a hivatalos iratok, meg lehet nézni! Két kórháznak segítünk" - kezdte dinamikusan a tévésztár. Elárulta, hogy az apjától kapott hétmilliós kölcsönből veszi meg a két gépet, ezt az összeget visszafizeti neki, amint az RTL-től megkapja a jussát.

"Sokan támadtak, hogy miért nem Salgótarján kapja a pénzt. Ott nem segítek, ahol engem nem szeretnek, nem tisztelnek. Bementem egy drogériába, mi van, geci, kezdődik a műsorod, kérdezték utálattal" - magyarázta sebzetten, mint egy meglőtt galamb. A showman nem új rajongókat akar, csak azt várja, hogy aki eddig nem szerette, az legalább elfogadja őt ezután.

Fotó: Fábián Évi

Kolosi Péter, Gáspár Győző. Show must go on.

"Nem vagyunk pénzéhes kutyák, ahogy írják a lapok. A Gáspár család nem hazudik! Öt ember dolgozik a műsoron: Bea asszony, én, Virág, Evelin és Buksi kutya!" - szónokolt indulatosan, persze az eb humanizálása kicsalt némi nevetgélést a jelen lévő újságírókból, fotósokból. Bár a műsoron nem csak öt ember (amiből egy ugye négylábú) ügyködik, de ez már mindegy is. Bagi Márta, a műsor főszerkesztője kérdésünkre elmondta, hogy "a műsor egész embert kíván", hogy vannak állandó operatőrök, de a létszámról nem kíván nyilatkozni. Voltak és lesznek szabadnapok, így Gáspárék néha kamerák nélkül is mozoghatnak.

Közben Győzike már a politikai ambícióiról szónokolt harsányan, tekintete messzire révedt, egy nem túl távoli, ám annál szebb jövőbe nézett, ahol Nógrádmegyeren nincs sár, csak aszfaltozott utak, ahol a faluba látogató neves művész úr, Galambos Lajos nem kap defektet, és nem átkozódik hosszan, egy olyan jövőt látott, hol mindenki boldog és szereti a Romanticot. "Ha a 12 résznek vége, nem lesz többet Győzike-show. Polgármesternek indulok. Eddig szórakoztattam, mostantól segíteni szeretnék. Nem szerződök le párttal. Ennyi a mondókám!" - zárta le frappánsan ezt a részt.


1/2 következő oldal >>

1. Új tévéműsort kap Győzike

2. "Megtanítottak járni, beszélni, kezet fogni"Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!