ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Összecsaptak a tévés átverőshow-k
2006. március 7., kedd, 9:32|Utolsó módosítás: 2006. március 7., kedd, 9:43

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Látszik, hogy a hideg miatt még otthon gubbasztanak az emberek: négy műsor is elérte a kétmilliós nézettséget. Bár átlagban az RTL Klub vezet, az elmúlt hét két legnézettebb tévéműsorát a TV2 állította elő: jól ment az Áll az alku és a Napló. A fiatalabb tévézők főképp Charlie dekoratív angyalaira koncentráltak. Az m1 hazai sztárokkal felvett műsora, a Krém, első ízben lépte túl az egymilliós nézettséget, miközben a Viasat továbbra is a Helyszínelőkre épít, nem is hiába.


Meggyógyult a Napló 1/3. oldal >>

port.hu
Charlie mai angyalai
Ajánlat
A magyar hangja - a szinkronokról
Én vagyok az anyád - a fordítókról
Reklámbotrányok 2005-ben
Nyolc digitális tévéfrekvenciára pályázunk
Napi csaták: Nap-kelte, Mokka, Reggeli
MTV: kulturális támadás
Széles Izabella: derűs búcsú a Megasztártól
Lost: ezek tényleg eltűntek
Új tévéműsort kap Győzike
Képgaléria
Jóban Rosszban forgatás

Barátok közt - forgatás

Michelle Wild, Jóban Rosszban

Heti Hetes felvétel

Banánhéj - Gombos Edinával

Lost az RTL-en

Csaó Darwin forgatás

Áll az alku - új fotók

Született feleségek

Rejtélyek városa


Őrzi vezető pozícióját az RTL Klub, a múlt héten a teljes lakosság 28,1 százaléka válaszotta ezt a csatornát. A TV2 26,8, az m1 13,5, a Viasat pedig 3,7 százalékot szerzett. A 18-49-es célcsoport esetében valamivel nagyobb a 30,3 százalékon álló RTL fórja: ebben a kategóriában a TV2 27,6 százalékot, az m1 9-et, a Viasat 3 pedig 4,1 százalékot szerzett. Esténkét, főműsoridőben, a fiatalabb korcsoportnál bő négy százalék az RTL Klub előnye.

A teljes lakosságnál a két nagy kereskedelmi csatorna egyaránt öt-öt műsort tudott bejuttatni a Top 10-be. A legnézettebb továbbra is a napivá lett Áll az alku (hétfőn 2,22 millióan követték), láthatóan a Gundel Takács Gábor vezette, szellemi munkát nemigen igénylő táskanyitogatós vetélkedő nagyon bejön az átlagos nézőnek. A Napló újra az élmezőnyben bukkan fel, talán annak köszönhetően, hogy a ragyogó nézettséggel futó Big Brother 1. szereplőinek jelenét kutatták (a második garnitúra már csúnyán leszerepelt 2003 tavaszán). Kétmilliós nézettségen felül teljesített még a múlt keddi Legyen ön is milliomos! és a vasárnap esti Tények.

A Barátok közt legnézettebb epizódja 1,88 millió nézőt hozott, akárcsak a hét legnézettebb filmje, a Charlie angyalai. A teljes lakosságnál továbbra is nagyon népszerű Walker, a texasi kopó (46 százalékos közönségarány), de Mónika is igen kedvelt: csütörtökön az épp tévéző magyarok közel fele nézte-hallgatta a nem túl intellektuális nívójú talkshow-t. a Nem a te napod! című TV2-es kitolós-becsapós műsor jobban teljesített nézettségben, mint az RTL-es Kész átverés - igaz, utóbbi két nappal és húsz perccel később kezdődött, így nehéz összehasonlítani. Előbbiben Pély Barnát tréfálták meg, utóbbiban Bajor Imre és VV Laci volt a célpont, többek közt.

A kereskedelmileg fontos, 18-49-es csoportnál Charlie három csinos angyala ugrott az élre, vasárnap este tíz tévézőből négy a merész lányokat nézte. Az Áll az alku keddi adása fért még fel a dobogóra a Cobra 11 mellett. Jól teljesített a Gálvölgyi-show és a Rejtélyek városa is, közel negyvenszázalékos közönségaránnyal (bár ez már haloványabb, mint az előző heti, bemutatkozó részek eredménye). A Barátok közt a kilencedik, a Napló a tizedik helyre ért be. A legnézettebb sportesemény múlt héten Kótai bunyója volt, a magyar vereséget hozó bokszmeccs a teljes lakosságból 1,33 millió nézőt érdekelt, a fiatalabb célcsoportnál is 37,2 százalék nézte. A Megasztár második döntője - ahol a nyolcvanas évek atmoszférájában mártóztak meg a fiatal tehetségek - az összes tévéző közel harmadát érdekelte szombat este, a fiatalabb tévézőknél 29 százalékot szerzett.

Az m1 műsorai közül a Krém talán először lépte át az egymilliós nézettséget (körülbelül ennyi nézőt hoz a délután fél ötkor kezdődő szembesítőshow az RTL-en). A Kékfény gonosztevőit bő 800 ezer néző leste dermedten, a Szólás szabadsága viszont csak 660 ezer nézőt csábított.

A Viasat 3-nál a Helyszínelők hozták a legtöbb nézőt: csütörtökön 411 ezer magyar izgult a nyomozás során. Rögtön utánuk 305 ezres nézőszámmal bukkantak fel a Miami helyszínelők, a Szex és New York pénteki epizódján 232 ezer néző derült.

Kalmár Csaba


1/3 következő oldal >>

1. Meggyógyult a Napló

2. A toplisták

3. MagyarázatokKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!