ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Jakupcsek váltja Liptait
2006. június 6., kedd, 9:37

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Elődjével, a Lazaccal szemben a Mokka nyáron nem települ ki sem a Római strandra, sem a Palára, a műsorvezetők maradnak a falak közt. Jakupcsek Gabriella váltja Liptai Claudiát.


Ajánlat
Személycserék az RTL Klub Reggelijében
Napi csaták: Nap-kelte, Mokka, Reggeli
Jó reggelt kívánnak
Hárman elhagyták az RTL Klub Reggelijét

Két-három évvel ezelőtt a TV2 reggeli műsora, a Lazac rendre kitelepült nyáron a margitszigeti Palatinusra vagy a Római-parti strandra, Bálint Antónia, Halász Gábor és Konta Barbara pedig onnan jelentkeztek be, ki pólóban, ki bikiniben, az aktuális sztárvendéggel az asztalon pihenő kókuszdió vagy az ananász mögött. Nemcsak ők nincsenek már, nyár sincs, így a Mokka (mely nézettségben lényegesen jobban teljesít, mint elődje) nem tervezi a kitelepülést.

"Megtartjuk a műsor jellegér nyáron is, marad a díszlet, nem jelentkezik a műsor külső helyszínről" - válaszolta kérdésünkre a TV2 marketing- és PR-vezetője.

Forrás: [origo]

Noha a stúdió marad, a műsorvezetőknél várható némi mozgolódás. Az már megszokott, hogy a néha egy-egy hétre megpihenő Havas Henriket M. Kiss Csaba váltja, ám nagy kérdés volt, hogy ki fogja helyettesíteni a szülési szabadságra távozó Liptai Claudiát. Egy időben Gyárfás Dóra pótolta őt, de még többször Csisztu Zsuzsa, ám sokáig nem lehetett tudni, hogy kit tesz be ezúttal helyére a TV2. Liptai július elején, de legkésőbb a nyár közepén távozik a műsorból, akkor érkezik helyettese.

A napokban eldőlt, bejött a papírforma. Ahogy azt sejteni lehetett, a TV2 választása Jakupcsek Gabriellára esett, nem kockáztattak új arccal, inkább a már bevált műsorvezetőt kérték fel a reggeli műsora. Jakupcsek már több hónapja műsor nélkül volt, de mint nyilatkozta, nem esett kétségbe attól, hogy nem szerepelt naponta a képernyőn. Elmondása szerint Havas Henrikkel kifejezetten jó a kapcsolata, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek verbális összecsapások - Jakupcsek szerint Havassal ugyanis "nem lehet nem vitázni". A lehetőség már hónapokkal ezelőtt felmerült, de a műsorvezető kivárt a válasszal.

Legutóbb a Multimilliomos című esti kvízműsort vezette, de 2005 októberében ezt a csatorna levette a műsorról, mert nézettségben nem tudta megszorongatni az RTL Klubon futó Legyen ön is milliomos-t.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!