ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Megbüntették Soprano szakácsát
2006. június 27., kedd, 14:10

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Mint arról már korábban beszámoltunk, a rendőrség ittas vezetésen kapta a Maffiózók című sorozat séfjét, John Ventimigliát - mostanra megszületett a bírósági döntés is.


Forrás: [origo]
John Ventimiglia a sorozatban
Ajánlat
A Maffiózók honlapja
Magyar oldal a sorozatról
Ajánlat
Ki olvas tévés híreket?

A Maffiózók szakácsa, John Ventimiglia május elején, Brooklyn utcáin került rendőrkézre. Az ittas vezetés mellett akkor kábítószer-birtoklással is meggyanúsították, de ezt a vádat utólag ejtették, a színész zsebében talált, kis zacskó kokainról ugyanis kiderült, hogy mégsem az. Mindenesetre a szondáztatás során megállapított 0,12 százalékos alkoholszintről a bíróság is úgy tudta, hogy fölötte van a megengedett határnak, így többféle büntetést is kiszabtak Ventimigliára.

A színésznek, amellett, hogy kilencven napra bevonták a jogosítványát, és ötszáz dollár büntetést kellett fizetnie, részt kell vennie egy rövid elvonókúrán és az ittas vezetés veszélyeiről szóló, egynapos kurzuson is. Ventimiglia az előadáson tanultakat később kamatoztathatja is, hiszen a bírói döntés értelmében harminc középiskolát is meg kell látogatnia, ahol, afféle vezeklésként, a fiatalokat kell jó útra térítenie, saját példája elmesélésével.   

A Maffiózók stábtagjai közül egyébként nem az Artie Buccót játszó színész az egyetlen, akinek meggyűlt már a baja a törvénnyel, sőt a lista egészen hosszú - a bűnlajstromot olvasva olyan érzése támad az embernek, hogy a fikció és a valóság cseppet sem különbözik. A Tony Soprano fiát, A.J.-t játszó Robert Iler például 2002-ben keveredett bele egy rablási ügybe, aminek kapcsán három év felfüggesztettet kapott. A Big Pussy szerepébe bújt Vincent Pastore múlt novemberben bántalmazta barátnőjét - ezért a tettéért közmunkára ítélték, valamint részt kellett vennie egy kezelésen, amelyen elvileg megtanulta visszafojtani a dühét. Náluk is súlyosabb ügybe keveredett az egyik feltörekvő gengszert alakító, Lilo Brancato, akit gyilkosságban való bűnrészességgel vádolnak. A legkisebb bűntett még a Soprano mellett néhány epizódban megjelenő, Louis Gross számlájára írható, ő "csupán" egyik ismerőse házába próbált meg betörni.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!