ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Akik mindvégig maradnak Maffiózók
2006. június 30., péntek, 11:45|Utolsó módosítás: 2007. június 11., hétfő, 10:08

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Sokan úgy gondolták, hogy a Maffiózoknak vége lett a hatodik szériával, de az HBO - amolyan epilógusként - szeretne még pár epizódot leforgatni. Megy a huzavona a szereplőkkel, a legtöbben még több pénzt akarnak.


HBO
James Gandolfini
Ajánlat
A Maffiózók honlapja
Magyar oldal a sorozatról
Ajánlat
Ki olvas tévés híreket?

Régóta folynak a tárgyalások a Maffiózok szereplőivel, az HBO ugyanis szeretne egy rövid levezetést az elvileg befejező, hatodik széria után. A csatorna is csak a hatodik évad folytatásának nevezi a januárra tervezett új epizódokat, nem kell tehát újrakezdéstől tartanunk - a szokásos, évadonkénti tizenhárom résszel (illetve a hatodik széria tizenkét részével) szemben, most csak nyolc epizódot terveznek a készítők.

Bár talán a csatorna azért is kezeli a legutóbbi sorozat folytatásaként az új epizódokat, mert így joggal számíthat rá, hogy az arra az évadra szerződtetett színészek automatikusan részt vesznek az újabb forgatásokon is. Ez azonban korántsem lett így, a szereplők nagy része csak extra gázsiért vállalta a megjelenést: Tony Soprano gyerekeinek például fejenként és epizódonként tizenötezer dollárral (azaz majd' három és fél millió forinttal) emelkedett a fizetése.

Legújabban a Soprano pszichiáterét, dr. Jennifer Melfit játszó, Lorraine Bracco és a főszereplő, Janice nevű testvérének megszemélyesítője, Aida Turturro mondott igent az utolsó epizódokban való szereplésre. A Hollywood Reporter jelentése szerint az előbbi színésznő kétszázhúszezer, utóbbi százharmincezer dollárt markol fel epizódonként -, ami magyar viszonylatban bicskanyitogatóan magas összeg, tekintve, hogy ötven-, illetve harmincmillió forintos nagyságrendekről van szó.

A főbb szereplők közül már csak ketten haboznak, vagyis hát arra várnak, hogy az ő bérüket is megemeljék - a főszereplő, Tony Sopranót alakító James Gandolfininek természetesen elsőként kellett igent mondania, hiszen az ő karaktere nélkül elég nehéz elképzelni a folytatást. Hiányzik azonban még a két segédjét alakító színész - Tony Sirico (Paulie 'Walnuts' Gualtieri) és Steve Van Zandt (Silvio Dante) -beleegyezése, közös menedzserük ugyanis mindkettejük részére, epizódonkénti kétszázezer dolláros gázsit követel a gyártóktól.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!