ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

A sztárok gyerekei nem hülyék
2006. július 21., péntek, 9:09|Utolsó módosítás: 2006. július 21., péntek, 9:18

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Milyen lehet egy híresség gyerekeként felnőni? Bizonyára sokan feltettük már magunkban ezt a kérdést - most megtudhatjuk a lehetséges válaszokat is.


NBC
Randy Spelling
Ajánlat
Oldal Randy Spellingről
Tori Spelling honlapja
Ajánlat
Ki olvas tévés híreket?

A közelmúltban hunyt el a legendás tévéproducer, Aaron Spelling - lányát jól ismerhetjük a tévé képernyőjéről: ő Tori Spelling, a Beverly Hills 90210 üdvöskéje. Az öregúrnak van azonban egy fia is, Randy, aki most készül megalapozni műsorkészítői karrierjét. Őt is láthattuk egyébként az ominózus sorozatban (ő játszotta Ryan Sanderset), de feltűnt például a Hetedik mennyország néhány epizódjában is.

Randy Sons Of Hollywood, azaz Hollywood fiai címmel indít egy reality show-t az A&E csatornán, amelyben hollywoodi hírességek gyerekeit - köztük saját magát - veszi górcső alá. A műsor elsődleges célja, hogy bebizonyítsa a nézőknek, a sztárgyárban felnőtt gyerekek - a közhiedelemmel ellentétben - nem válnak feltétlenül elkényeztetett, idióta felnőttekké.

Alany pedig van bőven a műsorhoz, már akkor is, ha csak azokra gondolunk, akik, ilyen-olyan okból, maguk is ismertté váltak. Apja karrierjét folytatta (talán már le is körözte) például Michael Douglas vagy Kiefer Sutherland, de Drew Barrymore is híres színészfamília sarja. És akkor azokról még nem is beszéltünk, akik távol élnek a reflektorfénytől, de nyilván az ő életük nem is annyira izgalmas a tévénézők számára.

A műsor valahol a kettő között lavírozik, hiszen a legnagyobb sztárok nem mutatkoznak be, helyettük Randy mellett Rod Stewart fia, Sean szállt be a buliba, és hozzájuk csapódott még, a szintén producerként nevet szerzett Jerry Weintraub utódja, Dave. A show az ő összeköltözésüket, majd szobatársként töltött mindennapjaikat követi nyomon.

Mindenesetre érdekes, hogy Randy miért csak apja halála után rukkol elő a műsor ötletével. Lehetséges, hogy csak most kapott szabad utat, amikor - a sajnálatos esemény kapcsán - a Spellingek újra a közönség látókörébe kerültek. De az is meglehet, hogy a show-ban Randy olyan dolgokat is feltár majd apjáról, amik sértették volna az öregurat - nem tudni biztosan.   

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!