ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Született feleségek osztják az Emmyt
2006. augusztus 7., hétfő, 10:31|Utolsó módosítás: 2006. augusztus 7., hétfő, 11:17

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A jelöltek és nyertesek névsora mellett az is érdekes lehet egy díjkiosztó kapcsán, hogy kik adják át az ominózus díjakat. Az idei Emmyt átadók népes táborához, Eva Longoria és Felicity Huffman személyében, a Született feleségek két sztárja is csatlakozott. 


abc
Tőle mindenki megkapja a magáét
Ajánlat
Az Emmy-díj honlapja
A Született feleségek a neten

A tévé Oscarjának becézett Emmy-díj átadására augusztus 27-én, immár ötvennyolcadik alkalommal kerül sor. Ilyen magas presztízsű díjat nemcsak kapni, de adni is jó, vagy legalábbis megtiszteltetés. Az idei show házigazdája a díjkiosztót közvetítő NBC csatorna egyik embere, Conan O'Brien lesz, aki a Late Night With Conan O'Brien című műsorral lopta be magát a nézők szívébe.

Amellett, hogy O'Brien végig konferálja az eseményeket, természetesen jó pár híresség feltűnik még a színpadon, akik átadják a díjakat a nyerteseknek. Közülük nem egy - például Kiefer Sutherland vagy Helen Mirren - esélyes valamelyik másik kategóriában. Sutherlandet a 24-ben nyújtott alakításáért jelölték a legjobb drámai színész kategóriájában, Mirren pedig az HBO minisorozatának, az Elizabeth I-nek a címszerepéért zsebelheti be az Emmyt.  

Az átadók közt szerepelnek korábbi nyertesek is, mint például a Maffiózok sztárja, James Gandolfini vagy a már említett született feleség, Felicity Huffman (a sorozat Lynette-je). Meglepetésre a tavaly taroló Született feleségek idén legfeljebb csak mellékkategóriákban nyerhet, így Huffman és a sorozatban Gabyt alakító, Eva Longoria is csak adhatja, és nem kaphatja a díjakat.  

Hasonló helyzetben van House doktor, azaz Hugh Laurie is, akit tavaly ugyan jelöltek, de James Spader akkor elhappolta előle a díjat ("csak" a Golden Globe-ot kapta meg), idén pedig a sorozat négy jelölése közül egyik sem az övé. Mellettük az Emmyt átadja valakinek többek között a Prison Break (magyarul augusztus végén indul, Szökés címmel) üdvöskéje, Wentworth Miller, a Jóbarátok Chandlerje, Matthew Perry (aki ősszel, a Studio 60 című sorozattal tér vissza) és Jennifer Love Hewitt is.  

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!