ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Havas a küszöbön, Liptai készül
2006. augusztus 28., hétfő, 11:48|Utolsó módosítás: 2006. augusztus 28., hétfő, 12:03

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A Mokka rendületlenül tartja magát a 18-49-es célcsoportban, noha a teljes lakosságnál a Nap-kelte vezeti a mezőnyt. Ezúttal a TV2 reggeli műsorának főszerkesztőjét, Szörényi Pétert kérdeztük.


Claudia basszusgitáron 1/2. oldal >>

Ajánlat
Részletes tévéműsor - ez megy most és este!
Friss tévés hírek, képek
Ajánlat
Az ORTT előtt a Mokka és az Esti Showder
A panaszbizottság szerint sértő volt a Mokka
Napi csaták: Nap-kelte, Mokka, Reggeli
Ismét Havast vette elő az ORTT
Sokan akartak röhögni Havas Henriken
Az ORTT elmarasztalta a tahózó Havas Henriket
Jakupcsek váltja Liptait
Vége a Jakupcsek-Liptai párbajnak
Csisztu megy, Liptai jön

Az elmúlt hetekben három cikkben is foglalkoztunk az RTL Klub Reggeli-jével. Megírtuk, mikor nyolc műsorvezetőnek intettek búcsút, foglalkoztunk a csalódott Lang Györgyivel, kinek leginkább a kirúgás stílusa fájt, majd az új főszerkesztőt is faggattuk. Ezúttal a nagy rivális, a Mokka főszerkesztőjét kérdeztük az eredményekről, a közelmúltról és az őszről.

"Bár nem teljesen azonos műsorsávban mennek, elmondható, hogy a múlt heti nézettségi versenyt is megnyerte a Mokka a 18 és 49 éves kor közti nézőknél. Számunkra ez a célközönség, bár belátom, hogy a Nap-kelte vezet a teljes lakosságnál" - pillantott rá az AGB Nielsen adataira Szörényi Péter. Ő 2004 szeptemberében került a Mokká-hoz, sőt, a TV2-höz is: korábban nem volt semmi köze a nézettségi buktát hozó Lazac-hoz. Előtte is a hírek, szórakoztatás világában dolgozott, de mobilcégnél, wapos szolgáltatásokkal foglalkozott.

A Mokka akkor ért fordulóponthoz, amikor Liptai Claudia szülni ment, Havas Henrik pedig hosszabb szabadságot vett ki, ekkor jött a Multimilliomos megszűnése óta képernyő nélkül lévő Jakupcsek Gabriella és az önkéntes száműzetésből - így Olaszországból - visszatérő Csiszár Jenő. "Erősen javulnak. Fontos volt, hogy megtalálják a megfelelő, egymás közti kommunikációt, ami a show része. Ki kellett alakítaniuk a saját képüket, erre pedig időre volt szükség. Jenőnél nem erőltettük a régi 'médiagenya' szerepet, ő inkább egy messziről jött, érdeklődő értelmiségit alakít. Ez nem azt jelenti, hogy nincs képben, inkább azt, hogy rácsodálkozik néha a magyarországi viszonyokra, újra és újra megdöbben, hogy miket lehet tenni ebben az országban, az EU-n belül. A bulvárosabb résznél szabadabban mozoghat, ott kicsit más a stílusa is, másképp kérdez" - vélte a főszerkesztő.

Forrás: [origo]

Jakupcsek Gabriella

A műsorvezetők mögött álló csapat úgy látja, hogy Jakupcsek Gabi a legjobb a reggel nyolc óra utáni részben, például a Kondor-sagát "bravúrosan" vitte végig. Kérdésünkre, hogy milyen a műsorvezetők megítélése, a nyári számokat kaptuk: az "új" arcok, párosok bevezetése időigényes folyamat, így volt egy időszak, július közepe és augusztus közepe közt, mikor fej-fej mellett haladtak a nagy tévék a kereskedelmi célcsoportban, hol a TV2, hol az RTL, hol az M1 nyerte a nézettséget. "Ősszel derül majd ki, hogy mennyire szeretik őket valójában. A váltás gyakran nézettségvesztéssel jár" - fűzte hozzá.

"A megszokott és megismert párosok együtt fognak szerepelni. Havas Henrik már szeptember elsején felbukkan, utána lesz majd egy olyan hét is, mikor Jakupcsek Gabival lesz párban. Érdekes öt nap lesz, mivel mindketten vezető típusok, vezérhegedűsök, miközben Claudia inkább egy 'basszusgitáros', főképp Henrik mellett. Liptai szeptember 25-én jön vissza a Mokká-ba" - informált Szörényi.


1/2 következő oldal >>

1. Claudia basszusgitáron

2. Kiszel és TvrtkoKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!