ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Megszorongatta a TV2 az RTL Klubot
2006. szeptember 5., kedd, 15:32|Utolsó módosítás: 2006. szeptember 5., kedd, 15:48

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A teljes lakosságnál majdnem utolérte a TV2 az RTL Klubot, ám a kereskedelmi célcsoportban már nem volt pardon. A Barátok közt 1,62 és 1,92 millió néző közt teljesített a múlt héten, így semmi nem veszélyezteti a sorozatot, az év eleji kifáradás csak átmeneti volt.


Piedone még jól nyomja 1/2. oldal >>

ABC
Visszatért a Lost, vele Locke
Ajánlat
Részletes tévéműsor - ez megy most és este!
Friss tévés hírek, képek
Ajánlat
Már tudják, mit nézünk 2007 őszén - sorozatok piaca
Rózsadombra született feleségek
Tévéfőzőcske: gáz van?
Mától új arcát mutatja a Viasat 3
Füstölgő sorozathősök
Verebes visszatér a TV2-höz
Képgaléria
A Szökés - sorozat az RTL-en

Született feleségek, második évad

Gyilkos elmék

Lost, második évad


Megszorongatta a TV2 az RTL Klubot a múlt héten, a teljes lakosságnál: míg előbbi 24,1 százalékot szerzett, utóbbi 24,5 százalékkal bizonyult nyerőnek. A tágabb kategóriában az M1 15,3 százalékot jegyezhetett fel, míg a Viasat 3 műsorát átlagosan, a tévézők 5,1 százaléka követte. A kereskedelmi tévék viszont inkább célcsoportjukra figyelnek, a 18 és 49 éves kor közti nézők figyelméért dúl a harc, ebben a kategóriában pedig nem volt vita: az RTL 28,3 százalékkal megtartotta vezető pozícióját, a TV2 23,9 százalékot szerzett. Noha az MTV nem szeret ebben a kategóriában méricskélni, jegyezzük meg, hogy 9,4 százalékon állt az év 35. hetében, miközben a Viasat 6,2 százalékot csípett meg. Este, főműsoridőben kerek hét százalék az RTL fórja.

Múlt héten a legtöbb tévéző a Barátok közt csütörtöki adását figyelte, 1,92 millió honfitársunk alkotta az épp tévé előtt ülők 38,7 százalékát. Ugyanazon az estén, a Berényi-sagát megelőző Fókusz is parádézott, 1,65 millió nézővel, miközben a harmadik helyet, a hétfőn visszatérő, Áll az alku szerezte meg, 1,62 millió nézővel. Rögvest a dobogós műsorok után következik az Aktív szerdai adása (1,5 millió követő), majd a TV2 vasárnap esti filmje, a Shrek, 1,46 millió tévézővel. Az Irigy Hónaljmirigy show rendre az első tízben végez, ezúttal is befért 1,45 millió nézőjével, de közel ennyi nézőt hozott a Tolvajtempó című akciófilm vagy A szökés második része az RTL Klubnak. A nyári szünet után visszatérő Heti hetes 1,14 millió nézőt érdekelt, ám ami ennél beszédesebb adat, hogy az épp tévézők 45 százaléka ezt követte. Érdekesség még, hogy a "felhozó", azaz régi részekből összevágott Lost-epizód 1,15 milliós nézőtábora alig apadt, aki ott volt, az ott is maradt: a második évad első részét, egy órával később 1,1 millióan figyelték, és bosszankodtak, mert nemhogy nem kaptak választ a bennük hónapok óta meglévő kérdésekre, hanem egyenesen újabb rejtélyek keletkeztek.

Az MTV leginkább a Híradó jó nézettségének örülhetett az elmúlt héten, átlagosan egymillió magyar informálódott ezekből. Az M1-en rengetegen nézték még az ötöslottó sorsolását, 947 ezren nosztalgiáztak az Önök kérték adásán, és csak kétezerrel kevesebb néző borzongott és reszketett a Kékfény gonosztevői láttán. A negyedik legnézettebb hazai csatorna, a Viasat 3 az elmúlt héten is az örök favoritra támaszkodhatott: szombat este 468 ezren nézték a Helyszínelők kalandjait a csatornán. A Pőreparádé 323 ezer, az Emberi történetek pedig 274 ezer nézőt hozott a Viasatnak.

A kereskedelmi tévéknek és hirdetőknek fontos 18-49-es célcsoportban is a Barátok közt nyert, megelőzve a Tolvajtempó és a Shrek című filmeket. A nagy reklámhadjárattal beharangozott, A szökés második része közel negyven százalékos közönségaránnyal futott szerdán, de szépen teljesített másnap a Fókusz, vagy előző nap az Irigy Hónaljmirigy show. A Lost friss epizódja tízkor kezdődött, igen jó a 42 százalékos közönségarány. Amerikai sorozatok közül, a Top 20-ba kúszott még a Gyilkos számok (noha kikapott az örök Jolly Jokertől, Piedonétól, aki ezúttal Egyiptomban osztogatta a hatalmas pofonokat), és a Született feleségek, ez 30 százalék alatt maradt. Utóbbit a nők nagyobb arányban nézték, és borzongtak azon, hogy a frissen beköltözött, hűvös tekintetű, afroamerikai anyuka egy titokzatos, leláncolt lényt (talán épp egy gonosz férjet) tárol a pincéjében.

Kalmár Csaba


1/2 következő oldal >>

1. Piedone még jól nyomja

2. Így mérnekKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!