ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Megjutalmazták a legjobb ribancot
2006. szeptember 26., kedd, 10:10|Utolsó módosítás: 2006. szeptember 26., kedd, 11:19

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A brit Inside Soap című, kifejezetten szappanoperákkal foglalkozó tévéújság kiosztotta az Iside Soap Awardsot, melyekkel a legjobb sorozatokat és azok szereplőit jutalmazta meg - megtudhatjuk azt is, hogy ki lett a Best Bitch kategória győztese.


Emmerdale
Patsy Kensit az Emmerdale-ben
Ajánlat
Részletes tévéműsor
Friss tévés hírek, képek
Nyerj mesés Discovery-ajándékcsomagot!
Stirlitz visszatér: nyerj Filmmúzeum-pólót!
Ajánlat
A Coronation Street honlapja
Az EastEnders oldala
Az Inside Soap a neten

Az angolok számára bizonyára nem volt nehéz megjósolni, hogy a díjakon két nagymúltú kedvencük, a Coronation Street és az EastEnders fog osztozni. A sorozatok valóban testvériesen osztoztak, hiszen mindkettő hat-hat díjat vitt haza - igaz, hogy a legjobb szappanopera címét az EastEnders nyerte, így ő lehet a "nagyobb" testvér. Persze, ha a születési időt nézzük, ellenkező eredményre jutunk, a Coronation Street - vagy Corrie, ahogy a tévénézők becézik - Anglia leghosszabb ideje futó szappanoperája (még 1960-ban indult útjára), az EastEnders pedig, mintegy ennek riválisaként jelentkezett a nyolcvanas évek közepén.

Mindkét sorozat egyébként - a magyar Szomszédok koncepciójához hasonlóan - egy-egy, a címekben is jelzett lakókörzet életét mutatja be, és óriási népszerűségnek örvend, az EastEnders még a parlamenti választásokba is beleszólt. Most is ez a szappanopera nyerte a legtöbb szavazatot, a legjobb színész címét azonban a Corrie sztárja, Bradley Walsh (szerepe szerint Danny Baldwin) tudhatja magáénak. A negyvenhat éves színész alig egy hete még teljesen más miatt szerepelt az újságok címoldalán - akkor viszont egyáltalán nem örült ennek. A bulvársajtó összehozta ugyanis filmbéli partnerével, Debra Stephensonnal: a hölggyel valóban jó barátságban vannak, a kipattant pletyka viszont érzékenyen érintette őket, hiszen mindketten boldog házasságban élnek - és nem egymással.

A díjátadón elég különös kategóriákban részesültek elismerésben a színészek: az Oscar- vagy Emmy-díjon elképzelhetetlen címek valószínűleg a nézők (és nem a szakma) érdeklődését mutatják, így kiosztásra került a legszexisebb férfiszínész, illetve a legjobb rosszfiú címe is - egyébként mindkét kategóriában a Corrie egy-egy sztárja tarolt. Megtudhattuk azt is, hogy ki a brit szappanoperák legjobb szukája (a Best Bitch kategória finom fordítása): nem más, mint a B (illetve C és D) filmek angyalkája, Patsy Kensit, aki most az Emmerdale-ben nyújtott alakításáért nyerte el a megtisztelő címet.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!