ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Kínos percek Antal Imrével
2006. október 4., szerda, 10:23|Utolsó módosítás: 2006. október 4., szerda, 14:15

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Érdeklődtünk az MTV-nél, és elképzelhető, hogy valóban lesz még Szeszélyes évszakok, Antal Imrével. Reméljük, ezúttal jobban odafigyelnek a viccek színvonalára, és nem pusztán a nemiséggel kapcsolatos, minimalista tréfák kerülnek elő.


Ajánlat
Részletes tévéműsor
Friss tévés hírek, képek
Stirlitz visszatér: nyerj Filmmúzeum-pólót!

A nagybeteg Antal Imréből több éves csend után a bulvársajtó csinált újfent sztárt az elmúlt hónapokban, nem lehetett kinyitni egy pletykalapot anélkül, hogy ne lett volna benne egy sztori az ex-műsorvezetőről. Akit hol megloptak, hol nem, hol elrabolta őt hűséges barátja, hol pedig Antal Imre szökött meg tőle, mindig volt valami. Két hete arról olvasni, hogy kap még egy Szeszélyes évszakok-at, az MTV így biztosítja számára a megérdemelt búcsút a képernyőtől. A Magyar Televízió sajtóosztályán érdeklődtünk, ott is úgy tudják, hogy van ilyen terv.

Azt csak remélni lehet, hogy színvonalasabb tréfákat ereszt meg, mint legutóbb, tavasszal, mikor nagyobb teret kapott egy Szulák Andrea Show-ban, a TV2-n. Akkor ilyen mondatokkal szórakoztatta a tévézőket, mint "lógott kezem-lábam, majdnem mindenem a földig ért", majd vigyorogva mesélt egy szerinte vicces, mások szerint borzalmas sztorit egy rezignált, megtört fiatalemberről, akit a kórházban látott, és akinek villamos tőből levágta a lábát. "Te boldog ember vagy, mondtam neki, földig ér a farkad" - tréfálkozott vele Imre, eztán pedig a "totális impotenciát" mutatta be: jobb keze mutatóujjával tologatta ide-oda nyelvét. Talán ez tizenéveseknél még elmegy egy füstös, külvárosi kocsmában, de képernyőn, egy beteg öregúrtól kissé kínos. A szánalmas pillanatokat felvonultató interjút április 24-én adta le a TV2: a csatorna honlapján, a Szulák Andrea Show videotartalmai közt megtekinthető.

A SZOT-díjas (1967), Erkel Ferenc-díjas (1984), Opus-díjas (1991), érdemes művész (1988) televíziós műsorvezető az elmúlt években sokat betegeskedett, trombózisa miatt többször kórházi kezelésre szorult. Hét éve a VII. ker. díszpolgára, egy időben a Magyar Televízió egyik legnépszerűbb arca, nevettetője volt, aki húsz éven át vezette a Szeszélyes évszakok-at - az elmúlt években eltűnt a képernyőről, csak ritkán tűnt fel vendégként, a negyedévenként jelentkező műsora pedig jó ideje megszűnt.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!