ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Zalatnay lehet az új Pongó
2006. október 27., péntek, 11:50|Utolsó módosítás: 2006. október 27., péntek, 15:15

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Rabsága előtt szerződött az RTL Klubbal, így jött létre a Nem vagyok én apáca című doku soap. Kamerák kísérték mindenhová, a nézők meg imádták, igen jó nézettséget hozott a rendszertelenül jelentkező reality. Most a konkurenciához került, a TV2 mutatja szabadulását, a mellműtétet, az új élet első képeit. Csatornát váltó sztárokból már volt galiba, több per is akadt.


Már szabad 1/3. oldal >>

Forrás: RTL Klub
2004 decembere
Ajánlat
Részletes tévéműsor
Friss tévés hírek, képek
Nyerj Minimax-ajándékcsomagot!
Ajánlat
Győzike, Zalatnay és Dopeman megrendezett valósága
Zalatnay: öt nap kamerák közt
Zalatnayt imádják a nézők
Zalatnay többször visszatér a képernyőre
Zalatnayt a rácsok mögé is követi az RTL Klub
Videó
Zalatnay szabadul

Menedzserek, átalakító műtét, koncertek és egy villa várja. A 423-as zárka rabja csütörtökön szabadult, 120 milliós adóssággal. 58 évesen kezd új életet. "Ezt senki nem ülte végig, senki nem csinálta végig. Valamilyen kiskapun keresztül bárki, akinek valamilyen neve volt, kijött. Én igen, végigcsináltam, ennél többet nem tudtam vállalni. Az adósság? Egy cég volt, nem Zalatnay Sarolta. Egy stúdió volt, egy tévé volt, a bírósági döntés szerint nekem nincs visszafizetési kötelezettségem. De én tettem egy ígéretet, amit be is fogok tartani" - nyilatkozta a Napló-nak, pár nappal a szabadulás előtt.

A Nem vagyok én apáca című realityre többen emlékezhetnek. Zalatnay Sarolta még 2004 októberében eladta börtönbe vonulását megelőző napjainak történetét. Az énekesnő megállapodott az RTL Klubbal, hogy a kereskedelmi tévé részletesen  beszámolhat a szabadságvesztésének megkezdéséig tartó időszakról. Folyamatosan vele volt a csatorna stábja, így több epizód készült: a decemberi rész például 2,24 millió nézőt hozott, és az adott hét második legnézettebb műsora volt. A börtönben is forgathattak vele, és pár napos szabadsága alatt is készült a doku soap, így mutatták, amint Cini szomorkodik, úszkál a Balatonban vagy puszilgatja kislányát. Herman Péter produkciós vezető és csapata még tavaly decemberben is követte a pár nap eltávozást kapott művésznőt, aki jó magaviselete miatt otthon tölthette a karácsonyt.

Úgy tűnik, hogy az RTL Klubnál több pénzt ajánlott viszont a TV2 (másról nemigen lehet szó ebben az esetben), mert a Nem vagyok én apáca kissé darabosan leadott sorozata immár nem folytatódik: Zalatnay aláírt a konkurenciához, így az Aktív és a Napló kapott jogot arra, hogy forgasson a művésznővel. Egy tízperces műsor már készült is róla, ebből kiderül, hogy sok barátja maradt kinn, egy komplett ház várja, és tervekből sincs hiány. Ezzel a lelépéssel nem az első hazai sztár, aki csatornát vált, és pernek néz elébe: előfordult ilyesmi már Liptai Claudiával, Pálffy Istvánnal, Molnár Anikóval vagy - hogy egy C minor kategóriás mikrohírességet is említsünk - Pongó művész úrral. Bővebben cikkeztünk is a jelenségről.


1/3 következő oldal >>

1. Már szabad

2. Mellműtét a képernyőn

3. Per is lehetKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!