ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Élet vagy halál - a Discovery Channel műsorán
2006. november 20., hétfő, 15:01

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A Discovery Channelen folytatódik a Csoda, hogy élek-sorozat, amelyből olyan emberek történeteit ismerhetik meg a nézők, akik hajszál híján áldozatul estek ismeretlen veszélyeknek, ám csodával határos módon mégis sikerült túlélniük legszörnyűbb rémálmainkba illő kalandjaikat. Emellett két másik sorozatot ajánlunk cikkünkben: továbbá nyerni is lehet Discovery-ajándékcsomagot, pendrive-val, pólóval, minirádióval, hangfelvevővel, csak egy e-amilt kell küldeni.


Hegyomlás és hajótörés 1/3. oldal >>

Ajánlat
Friss tévés hírek, képek
Részletes tévéműsor
A csatorna honlapja

A Csoda, hogy élek című sorozat egyes epizódjai valóságos, megtörtént eseményeket dolgoznak fel, melyeket most a Discovery Channel segítségével a nézők is átélhetnek - biztonságos fedezékből. A hegyomlás foglyai dilemmája: Barátod egy hatalmas szikladarab alá szorulva vesztegel egy folyó medrében, miközben emelkedik a víz szintje. Vele maradsz, hogy megmentsd a fulladástól, vagy pedig segítségért mész? A szintén megtörtént esetet feldolgozó Fiú a barlangban azt kérdi a nézőtől, hogy képes lenne-e egyedül hagyni a gyermekét egy fagyos barlangban, hogy segítséget hívjon - tudva, hogy talán sohase látja őt többé? A hajótörés című epizódban Mark és Rob, a két unokatestvér tengeri horgásztúrán vesznek részt, amikor hajótörést szenvednek egy lakatlan szigeten - nyers rákot esznek és kaktuszlevet szürcsölnek, míg segítség nem érkezik. Az Alaszkai lavina a negyedik rész: itt egy túlélőnek életét kell kockáztatnia egy másik, súlyosan sérült társa miatt.

A Hogyan történhetett a baleset?-sorozat hétköznap esténként 9-kor a Discovery Channel műsorán látható. Amikor bekövetkezik a tragédia, az első kérdés, ami felmerül az emberben: hogyan és miért történhetett meg? A gondok forrása sokszor igen szokatlan és meglepő, és látszólag néha a legapróbb figyelmetlenség vezethet hatalmas katasztrófához. A számítógépes képalkotásnak köszönhetően a nézők átélhetik, milyen lehetett ilyen események szemtanújának vagy elszenvedőjének lenni, megismerik az okokat, az újabb kutatási eredményeket, és hogy milyen károkat okozhat a hanyagság. A néző nyomon követheti az igazságügyi szakértők fordulatos munkáját, ahogyan a bizonyítékok alapos elemzésével végül kiderítik a katasztrófa igazi okát. A vizsgálatot végzők darabonként rakják össze a történet elemeit, és bemutatják a nézőnek a dráma bekövetkezésének egyes fázisait.


1/3 következő oldal >>

1. Hegyomlás és hajótörés

2. Tornádó és földrengés

3. Nyerj Discovery-ajándékcsomagot!Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!