ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Jacko szeret gyerekekkel aludni
2003. február 4., kedd, 11:18|Utolsó módosítás: 2003. február 4., kedd, 11:48

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Jacko határozottan állította: egy ágyban aludt Macauley Culkinnal és testvéreivel, de ezenkívül semmi sem történt. Önmagával is ellentmondásba keveredett azonban harmadik gyermekének édesanyját érintő kérdésekben. Hol azt állította, hogy gyermeke mesterséges megtermékenyítés útján fogant, ő maga pedig sohasem találkozott az édesanyával, hol azt, hogy nagyon is jól ismeri az anyát, akihez gyengéd szálak fűzték egy időben.


fotó: Ananova

Michael Jackson az ITV1 által készítet dokumentumfilmben vall gyermekeihez, és azok édesanyjához fűződő viszonyáról. A popénekes egy vele készített interjú során a műsorvezető Martin Bashir kérdésére arról vallott, hogy nem ismeri harmadik gyermeke, Prince Michael II édesanyját. Az énekes állítása szerint a kisfiú béranya közreműködésével fogant és jött a világra.

"Nem érdekel, milyen etnikai csoporthoz tartozik az anya, számomra csupán az számít, hogy testileg-lelkileg egészséges legyen. Na, és az intellektusa - csak intelligens nő jöhetett szóba. Ez nagyon fontos volt a számomra.


Ajánlat


Michael Jackson honlapja
Jacko-arcképcsarnok: történeti áttekintés
Fórum


Melyik a legjobb album?

Michael gyakran Blanket-nek, azaz "takaró"-nak hívja a csecsemőt. "Ez egy olyan kifejezés, amit gyakran használok, amikor a családommal vagy a munkatársaimmal vagyok. Arra szolgál, hogy kifejezzem, mennyire szeretem őket, és törődöm velük" - magyarázta az énekes. Az arcán végzett több tucat plasztikai műtét kudarcáról is elhíresült sztár megmutatta gyermekét a kameráknak, de testvéreihez hasonlóan az ő arcát is lepel takarta. Jacko ugyanis betegesen fél attól, hogy felismerik csemetéit.

"A pop királya" a kisgyerekekhez fűződő különös, és talányos viszonyáról is vallott. Saját bevallása szerint szeret gyerekekkel aludni. Elmondta, hogy egy alkalommal egy ágyban aludt a Reszkessetek betörők! -ből ismert gyereksztár Macauley Culkinnal és testvéreivel. Állítja, ártatlan dolog volt csupán - semmiféle szexuális indíttatás nem vezérelte, és ennek megfelelően semmi sem történt.

Forrás: Hölgyfórum

A riporter rákérdezett arra az ominózus esetre is, amikor Jacko - a sajtó képviselői szerint - kishíján kiejtette a kisbabát egy berlini szálloda ablakából. "Ez egyszerűen nem igaz. Sohasem tennék ilyet, senki gyerekével. Kiáltozó rajongók ezrei álldogáltak odalent, akik látni szerették volna a kisfiamat. Én pedig voltam annyira kedves, hogy megmutattam" - válaszolta.

Jacko a dokumentumfilm készítésének egy korábbi szakaszában még arról számolt be, hogy Prince Michael II édesanyja színesbőrű volt,  ismerték egymást, sőt viszonyuk volt egy ideig.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Biagio Antonacci fan club
Tiziano Ferro Fan Club
Mark Owen
Heintje
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!