ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Robbie és Justin is visszavonulna
2003. december 11., csütörtök, 14:35|Utolsó módosítás: 2003. december 12., péntek, 9:25

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Justin Timberlake, napjaink egyik legfelkapottabb popcsillaga úgy nyilatkozott, hogy kezd elege lenni a személye körüli őrült felhajtásból, a folyamatos figyelemből. Úgy véli, hogy az állandó stressz nincs arányban a hírnév adta előnyökkel. Hasonlóképp vélekedik a megfáradt Robbie Williams is.


Forrás: EPA
Képgaléria
Robbie Budapesten

Linktár
Robbie Williams-linkek

A mindössze 22 éves popcsillag közölte, hogy fontolgatja visszavonulását, mivel igen nehéz számára elviselni azt, hogy minden léptéről beszámol a sajtó - mint tesszük az mi is, ebben a percben. A Plus információ szerint több alkalommal bejelentette családi körben, hogy 30 éves kora előtt mindenképp befejezi a zenei karriert, mert túl nagy rajta a nyomás. A dacos szavakat az ifjú titán barátai is hallották.

"Már egy jó ideje úgy gondolom, hogy ezt nem lehet az idők végezetéig csinálni. Egyszerűen nem éri meg. Az emberek azt mondják, hogy meg kell fizetni a siker árát. Erre én azt válaszolom: valaki elfelejtette elküldeni nekem a számlát" - mérgelődött az énekes. Britney volt lovagja a közelmúltban már bejelentette, hogy nem tartja ésszerűnek a N'Sync egyesítését, mivel szólólemezét sokkal érettebb, okosabb anyagnak tartja, mint a fiúcsapat által készített albumokat.

A napokban egy másik bálvány is közölte, hogy elege van a túlzott felhajtásból, állandó bujkálásból. "Egy tizenöt időszak végére teszek pontot. Egy olyan csapat tagja voltam, mint a Take That, és szólóban is sikeres vagyok. Most lesz végre sok időm, hogy lepihenjek és eldöntsem, mit akarok tenni. Harminc leszek februárban, és normális, hogy át szeretném gondolni az életem" - nyilatkozta kissé fáradtan Robbie Williams.

Forrás: EPA

Timberlake itt még pörög

"A visszavonulásom semmiképp nem végleges. Arra magam is kíváncsi vagyok, miképp fogom elviselni azt, hogy háttérbe szorulok és távol vagyok a médiától" - magyarázta a sikerei csúcsán lévő énekes.

A napokban már megírtuk, hogy megfáradt a nagy rohanásban: "A hírnév egyszerre áldás és átok. Úgy döntöttem, hogy Amerikában fogok élni" - közölte, majd arról panaszkodott, hogy Európában és Ausztráliában már nem tud nyugodtan végigmenni az utcán. "A hírnév olyan, mint egy gyerek. Nagyszerű dolog, mikor szép és jó, de mikor összecsinálja magát, akkor oda szeretnéd adni másnak" - filozofált, és hozzátette, hogy nemigen szeretne betörni az amerikai piacra, mivel tervei szerint ott inkább megmaradna egyszerű "Rob"-nak.

 

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Biagio Antonacci fan club
Tiziano Ferro Fan Club
Mark Owen
Heintje
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!