ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Volt menedzsere támadja Robbie-t
2004. április 14., szerda, 12:39

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A brit énekes úgy döntött, hogy nem akar mindenáron tarolni az amerikai piacon, úgyhogy ezentúl csak kisebb koncerteket ad az Államokban. A Feel előadója még mindig nem mondott le az amerikai közönség meghódításáról, de visszavesz a tempóból. Közben volt menedzsere Robbie nemi érdeklődését kérdőjelezi meg.


Forrás: EPA

Nem élvezi?

Az énekes nemrég visszaköltözött Nagy-Britanniába, hátrahagyva Los Angeles-i otthonát, melyben az elmúlt pár évben élt. "Robbie szeret Amerikában élni, de nem tudott olyan karriert befutni, mint Angliában" - nyilatkozta egyik barátja a lapoknak. Williams jelenleg tárgyalásokat folytat a Creative Artists hollywoodi hírügynökséggel, hogy ő írhassa a Bridget Jones: The Edge of Reason című film betétdalát - ezzel is növelve népszerűségét Amerikában.

A WENN másféle hírekről is beszámol: "Robbie Williams a saját neméhez vonzódik, de retteg, hogy, ha ez kiderül pályája derékba törik" - állítja volt menedzsere. Kevin Kinsella szerint a 30 éves énekes, akinek olyan hírességekkel volt rövid románca, mint Geri Halliwell és Rachel Hunter, valójában homoszexuális, és ennek tudható be közismert problémája az alkohollal és a drogokkal.

Kinsella, aki fél évig menedzselte Robbie-t miután kiszállt a Take That zenekarból, így nyilatkozott: "Robbie azt mondta nekem, hogy nem biztos abban, hogy a saját neméhez, vagy az ellenkező nemhez vonzódik-e. Erre megkérdeztem tőle, jól érezné-e magát, ha meleg volna. Erre ő azt válaszolta, hogy nem okozna számára problémát. Szerintem a srác egyértelműen homoszexuális, és nem biszex. Csak azért nem meri felfedni szexuális irányultságát, mert fél, hogy az hatással lenne a karrierjére, és a lemezeladási számokra, nem szólva arról, hogy sok rajongó elfordulna tőle. Ennek köszönhető, hogy az alkoholhoz, és a kábítószerhez nyúlt."

Kinsella a Channel 4 csatorna Az Igazság a Take That Zenekarral kapcsolatban című vasárnapi műsorban adott nyilatkozatában állította a fentieket.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Biagio Antonacci fan club
Tiziano Ferro Fan Club
Mark Owen
Heintje
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!