ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Cher politizál és férfit keres
2004. május 12., szerda, 9:58|Utolsó módosítás: 2004. május 12., szerda, 12:01

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Az énekesnő dühös, amiért nem mondhatja meg a véleményét George W. Bushról és politikájáról anélkül, hogy árulónak tartanák. Cher már alig várja, hogy csatlakozhasson a demokrata jelölt, John Kerry kampányához, ha utolsó utáni koncertturnéja véget ér. Bár tavaly egyszer már "végleg" elhagyta a színpadot és elbúcsúzott a közönségtől, a biztonság kedvéért idén újra megteszi.


Forrás: MTI
Ajánlat
A művésznő honlapja
Linktár
Cher linkgyűjtemény

Chert zavarja, hogy megbélyegzik azokat az embereket, akik hangot mernek adni véleményüknek a jelenlegi politikai vezetést bírálva, írja a WENN. "Szeptember 11-e óta nagyon nehéz itt az embernek véleményt nyilvánítani, ha nem Bush mellett áll, mert rögtön hazafiatlannak kiáltják ki. Ez a fogás nagyon hatékonynak látszik, ám a vita elnyomása nem egészséges a demokrácia működése szempontjából. Ezek furcsa, félelmetes idők, mivel a politikai irányvonal érezhetően jobbra tolódott. Azok a nézetek, melyek egykor liberálisnak számítottak, ma baloldalinak tűnnek, és a legszerencsésebb esetben lázadónak vagy őrültnek tartanak, ha ilyen nézeteket vallasz" - nyilatkozta.

Nem csak politizált a napokban, beszélt a nagy riválisokról is. Ügyes reklámfogásnak titulálta Madonna és Britney Spears elhíresült csókját, mely az MTV díjkiosztó ünnepségen csattant el, de ő maga nem vágyik hasonló jelenetekre. A Believe előadója - akinek lánya, Chastity, köztudottan leszbikus - nem érti, hogy fújta fel a sajtó annyira azt a jelenetet. "Nem hiszem, hogy többet kéne gondolnunk erről az incidensről, mint azt, hogy ügyes reklámfogás, mely valószínűleg Madonna agyából pattant ki. Csúcs a nő - eltekintve a színészi alakításaitól" - nyilatkozta, gondosan elhelyezvén egy kis finom kritikát. Amikor arról faggatták, hogy ő bevállalna-e egy ilyen mutatványt a pop királynőjével, határozottan nemet mondott. "Nem hiszem, hogy bármelyikkel is csókolóznék. Nem vonz az ötlet" - rázta fejét.

Forrás: MTI

Cher jobbára magányos, nincs szerencséje a szerelemben. Úgy döntött, hogy ha nem jön érte álmai férfija, majd ő megkeresi a Nagy Őt, amint végéhez ér nagyszabású búcsúturnéja. Már néhány éve egyedül él, és nem is nagyon kereste férfiak társaságát, mert nem tudna elég időt szakítani egy kapcsolatra. "Amikor vége lesz a turnémnak, nagyon remélem, hogy összejövök valakivel. Olyan sok fantasztikus férfit ismerek, úgyhogy remélem, hogy valamelyikkel csak egymásba szeretünk" - mesélt vágyairól.

Mivel férfi nincs, jöhet a csokoládé: Cher rossz tapasztalatainak köszönhetően kerüli a drogokat, úgyhogy inkább csokoládét majszol. Az Oscar-díjas színésznő csak néha-néha fogyaszt alkoholt, kábítószerrel azonban soha nem él, és már évek óta nem dohányzik. "Soha nem izgatott a kábítószer. Kipróbáltam néhányat, de nekem nem nagyon jön be. Nem azért  ellenzem, mert erkölcsi kérdést csinálok belőle, hanem azért, mert szerintem egészségtelen, ostoba dolog drogozni. Már vagy 28 éve nem gyújtottam rá, amikor terhes lettem Elijah-val. Ami az alkoholt illeti - néha megiszom egy pohár bort vagy pezsgőt."

Az énekesnő kerüli a gyorséttermi kosztot és a húst, de az édességeknek nem tud ellenállni: "Na jó, egy gyenge pontom azért van. A múlt héten a nagymamám születésnapján megettem négy szelet mesés csokitortát. Ha lett volna időm rá, még hatot begyűrtem volna" - nyilatkozta az édesszájú popsztár.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Biagio Antonacci fan club
Tiziano Ferro Fan Club
Mark Owen
Heintje
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!