ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

A Hooligans nyerte a COMET-díjat
2004. június 11., péntek, 11:04|Utolsó módosítás: 2004. június 11., péntek, 12:19

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Negyedszer adták át június 10-én este az ország egyik legrangosabb könnyűzenei díját, a VIVA COMET-gömböt. A gála külföldi sztárvendége, Dannii Minogue az eredményhirdetéskor a tetovált csapatot szólította a színpadra.


Forrás: VIVA
Ajánlat
Hooligans-tag a Vendégszobában
A VIVA TV oldala
Képgaléria
Képek a díjkiosztóról


Hatalmas volt az érdeklődés a Vasúttörténeti Parkban, az összes jegy idejekorán elkelt, így voltak olyan rajongók, akik a bejárat előtt próbáltak belépőt szerezni, akár a jegyár duplájáért is. Tiszteletét tette szakma krémje, hiszen mindenki kíváncsi volt, kinek szavazza meg idén a VIVA nézőtábora a VIVA COMET-gömböt. A popzenészek közül jelen volt többek között O.J.Sámson, Császár Előd, Ákos, Lala a Kozmixból, a Sugarloaf és a Back II Black tagjai, akárcsak a Club 54, vagy a Neotones. A média sztárjai is felvonultak: Friderikusz Sándor, Nóci, István Dániel, de a VV3 jó néhány játékosa, illetve a Barátok közt, és a Szeress most szereplői is együtt ünnepeltek a tömeggel.

 

Műsorvezetőink legalább olyan népszerűek voltak az autogramvadászok között, mint az énekesek és a színészek. Az öt jelölt izgatottan készült a megmérettetésre, de végül a Hooligans kezébe nyomta Dannii Minogue a díjat. A másik négy jelölt, Király Linda, a Nox, a Tankcsapda és a Unique is kitett magáért a színpadon, és a közönség döntését semmiképpen sem vereségnek fogják fel, hiszen már az is nagy szó, hogy ebben a telített mezőnyben befértek a legjobb ötbe.

 

Forrás: [origo]

Dannii Minogue

A kampányfőnökök közül Csepregi Éva volt a legbátrabb, hiszen a siker érdekében a vállára festette a Hooligans nevét, és a színpadon is együtt dalolt pártfogoltjaival. Csipa, a zenekar énekese örömében a tömegbe vetette magát, s onnan énekelte a ráadás dalt, a Királylányt.

 

Fellépett a VIVA nagy felfedezettje, a SunCity, az Attraction tánccsoport, de természetesen a világsztár vendég, Dannii Minogue is dalra fakadt, a közönség üdvrivalgása közepette. A műsor végén megjegyezte, hogy nagyon jól érezte magát, s a rendezvény megállta volna a helyét a világ bármely pontján.

 

A világsztár másodszor járt Budapesten, s bízik benne, hogy most készülő albumát is bemutathatja majd nálunk. A műsort Balázs betegsége miatt Lilu egyedül konferálta. Lilu a rendezvény alatt háromszor öltözött át, káprázatos ruháit pedig nem más, mint az elismert divattervező, S. Hegyi Lucia készítette erre az alkalomra. Lilura az est végéig testőrök vigyáztak, hiszen az ékszerei több mint félmillió forintot értek. Hajnalig tartott az ünneplés, rég látott ismerősök köszöntötték egymást, és mindenki megjegyezte, hogy sűrűbben szükség lenne ilyen színvonalas, nagyszabású partira.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Biagio Antonacci fan club
Tiziano Ferro Fan Club
Mark Owen
Heintje
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!