ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

George Michael előbb a nőket nézi meg
2004. október 11., hétfő, 9:02|Utolsó módosítás: 2004. október 11., hétfő, 9:03

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Az énekesek nem pusztán dalolnak, a zenészek nem kizárólag a muzsikával törődnek: néha nyilatkoznak is. Meglepőt, vicceset, furcsát, gorombát. A Wenn az elmúlt hetek érdekes szövegei közül mazsolázott.


Forrás: MTI
Boy George
Ajánlat
Legális zenét, olcsón
Zenei kvízek

"A dalok kiábrándítóan ****ok voltak. Én vagyok az első, aki ezt beismeri" - sóhajtotta Darkness együttes frontembere, Justin Hawkins, mikor a közönség nemigen indult be az új számokra.

"Saját magamat látom először reggel, és barátom, bizony nem egy szép látvány. Egy romhalmaz" - mondta önkritikusan Rod Stewart elismerve, hogy a nyilvános imázsa kicsit messze van a reggeli megjelenésétől.

"Egy alkalommal a hátsómból leszívott zsírt adományoztam orvosi kutatási célokra, mert így nem kellett valódi munkát vállalnom. Most napi 10 órát is dolgozom" - nyilatkozta a Franz Ferdinand zenekar dobosa, Paul Thomson.

"Nem menő azt mondani, hogy Elton John-rajongó vagyok, de sok, általam igen tisztelt embernek tetszik amit csinálok" - védekezett Elton John, aki korosodó sztárnak érzi magát.

"Manapság a slágerek olyanok, mint a jó szex és az őszinte ember: nehéz rátalálni, de nagyszerű meglepetés, ha mégis összejön" - próbált összehozni egy örök aforizmát Boy George.

"A vécépucolást nem tartom undorítónak. Megtalálom ebben a munkában is a szépséget" - mondta Moby, aki egyáltalán nincs elszállva a sikereitől és még a piszkos munkáktól sem irtózik.

"Ha bemegyek egy étterembe először a nőket nézem meg, ők sokkal szebbek, aztán a pasikat. Természetesen szívesen szexelnék nőkkel, nem kérdés" - vallotta be a köztudottan meleg George Michael.

Forrás: [origo]

Manson, az esküvő előtt

"Dita Von Teese az egyetlen olyan lány, akivel találkoztam, és akivel le akarom élni az életemet, mert hiszen sokkal jobban öltözik mint én - és sokkal jobban is vetkőzik nálam!" - szónokolt Marilyn Manson.

"Apám azt mondta nekem: Fiam, ronda vagy. Ha azt akarod, hogy kedveljenek a nők, a személyiségedet kell fejleszteni" - emlékezett a sokak által irigyelt Marc Anthony, Jennifer Lopez férje.

"23 éves voltam akkor, hízelgő volt, de udvariasan visszautasítottam az ajánlatát.  Az az érzésem volt, vele a szex ugyanolyan intenzitású lett volna mint egy férfival" - emlékezett vissza egy esetre George Michael, mikor Madonna próbálta őt elcsábítani.

"Én nem mutogatom majd a cicimet a tévében, ezt megígérhetem" - utalt Janet Jackson esetére Elton John, amikor az amerikai foci liga kezdő mérkőzésén lépett fel.

"Tudom, hogy törvény szerint még nem vagyunk teljes mértékben házasok, amíg nem adjuk be a megfelelő papírokat, ami jövő héten meglesz, de valójában, spirituális értelemben már házasok vagyunk" - hangzott Britney zavaros magyarázkodása a furcsa esküvő után.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Biagio Antonacci fan club
Tiziano Ferro Fan Club
Mark Owen
Heintje
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!