ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Super Bowl: McCartney talán nem csinál botrányt
2004. november 22., hétfő, 15:49|Utolsó módosítás: 2004. november 22., hétfő, 16:45

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Sir Paul McCartney énekel majd a következő Super Bowl félidejében - jelentette a BBC. Emlékezetes botrány volt, mikor legutóbb Janet Jackson egyik keble kivillant a produkció közben - és az azért is volt kínos, mert a döntő hagyományosan az egyik legnézettebb esemény az Egyesült Államokban, elképzelhetetlenül drága reklámidővel.


Forrás: EPA

Szórakozik velünk?

Mit keres az [origo]Szórakozás rovatában?


Nyilvánítson véleményt, Önnek is jobb lesz!

Ajánlat
McCartney honlapja
Az NFL oldala
Képgaléria
Félmilliót ér Janet melle


A National Football League szeretné, ha ezúttal komolyabb galiba nélkül zajlana a félidei produkció. A következő Super Bowl február 6-án lesz, a floridai Jacksonville-ben, az ALLTEL Stadionban. McCartney előadása várhatóan 12 perces lesz, közölték a szervezők.

A Beatles egykori tagjának nem ez lesz az első ilyesféle fellépése, ugyanis 2002-ben már énekelt a Super Bowl félidejében. A 62 éves zenész egy közleményben udvariaskodott, melyben kijelentette, hogy "nincs annál nagyobb megtiszteltetés, mint hogy megkérik az embert, lépjen fel a Super Bowlon. Már várjuk, hogy elringassunk milliókat - otthonukban és a stadionban egyaránt."

Legutóbb november elején a CBS fellebbezett az amerikai médiahatóság ítélete ellen, amely több mint félmillió dolláros bírságot rótt ki a tévétársaságra Janet Jackson nyilvános vetkőztetéséért. Az előző botrány alkalmával a hadonászó Timberlake a ruhát hibáztatta, a döbbentnek mutatkozó Janet Justint, az FCC a CBS-t: végül utóbbi bocsánatot kért a nézőktől, de nem nekik kellett vesződniük a rekordmennyiségű panaszos levéllel, e-maillel. Több mint félmillió dühös, megbotránkozott tévéző protestált a testületnél.

A korábbi Super Bowl óta már semmi nem a régi. A spontán jeleneteket, a megbotránkoztató incidenseket vagy az ilyesféle előre kitervelt "mókákat" úgy tudják kikerülni, ha késéssel közvetítik az élő adást. A CBS a Grammy díjátadóját sem merte azonmód leadni, ötpercnyi csúszás volt az élő események és a sugárzás közt. Legutóbb az ABC rettent meg az NFL egyik show-ja előtt, így beiktatott egy tíz másodperces késést.

Az egyik főszereplő, Janet Jackson szerint akkor valójában nem is történt semmi különös, ártalmatlan jelenet volt csupán. Jacko testvére szerint az egészet csupán Bush emberei fújták fel még február elején - pusztán azért, hogy eltereljék az emberek figyelmét az ország súlyos gondjairól, az iraki konfliktusról, a háborúról.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Biagio Antonacci fan club
Tiziano Ferro Fan Club
Mark Owen
Heintje
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!