ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Beköltöznek a luxusházba a leendő megasztárok
2005. február 3., csütörtök, 11:31|Utolsó módosítás: 2005. február 3., csütörtök, 14:39

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Vasárnap költöznek be a zenei tehetségkutató második szériájának döntősei a budai, többszintes villába, melyben több fürdőszoba, rengeteg hálószoba, szauna, medence és három konyha várja a tizenkét tehetséges énekest.


TV2
Kovács Tímea
Ajánlat
A Megasztár oldala
Képgaléria
Akcióban a megasztárok

Megasztár klipforgatás

Megasztár casting

Linktár
Megasztár-linkek

A júniusban kezdődött meghallgatások két hétig tartottak, reggeltől késő estig - így hosszú idő telt el, mire a tizenkét döntős eljutott idáig. Előbb százra redukálták a próbálkozók számát, aztán ötvenre csökkent a létszám, ők jutottak az elődöntőkbe. Öt lány és hét fiú költözik majd be a luxusházba vasárnap, a legidősebb 35, a legfiatalabb 17 éves. Hetente különböző stílusokban méretik meg magukat, a legkevésbé meggyőző előadónak pedig mennie kell.

Kósa Ivett húszéves egyetemista, Várpalotáról érkezett: "Mikor először bementem a válogatásra, félvállról vettem a dolgokat. Szeretem a felfordulást az életemben. Már most felfordult az életünk. Hogy mi lesz később, azt elképzelni sem tudjuk."

Az ecuadori apával rendelkező Torres Dani a Soma által egzaltált nőnek tartott Gabival, az első sorozat győztesének húgával egy fordulóban jutott be a döntőbe. A 22 éves, a capoeiráért és az internetért lelkesedő fiú nem akar csak spanyol dalokkal kitűnni, nem kíván latin popsztár lenni, jó neki a hazai front: "Kisgyerek korom óta egészen más zenéken nőttem fel, mint mások, de a rock áll hozzám legközelebb. Legjobban annak örülnék, ha saját nótát adhatnék elő".

Kovács Tímea még be sem költözött, de máris erotikus tartalmú férfimagazin címlapján szerepel. A fekete hajú szépség 14 évig zongorázott, 3 évig hegedült, hajókon énekelt, de a hangjára is büszke, külseje mellett: "Minden nő elgondolkodik azon, hogy mit tenne, ha ismert lenne. Én nagyon örültem a felkérésnek, de a zenének és a fotózásnak semmi köze nincs egymáshoz. Fontosabb, hogy az emberek a hangom miatt ismerjenek meg."

A hírek szerint időközben az első sorozatból megismert Schmidt Vera is szólólemezen dolgozik, miközben fellép majd Jamie Winchester és Hrutka Róbert egy koncertjén. Ha megjelenik albuma, akkor ő lesz az ötödik olyan volt Megasztár-szereplő, aki nagylemezt adhatott ki. Gáspár Laci anyaga immár tizenhét hete van a MAHASZ-lista élmezőnyében, és jelenleg hetedik, de Oláh Ibolya sem pironkodhat, az ő albuma tizenhatodik hete tartja magát, jelenleg a kilencedik legkeresettebb nagylemez.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Biagio Antonacci fan club
Tiziano Ferro Fan Club
Mark Owen
Heintje
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!