Paradicsomos-kapribogyós lasagna

2012.03.26. 9:49

Forrás: táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 20 perc, bruttó 50 perc

Hozzávalók (egy kicsi, 20 centiméter átmérőjű jénai tálhoz)

  • 20 dkg lasagne-tészta
  • 3 dl sűrű paradicsomszósz
  • 2 evőkanál kapribogyó
  • 1 db lecsöpögtetett, felkockázott mozzarella
  • 1 dl olívaolaj
  • só, bors

A tésztalapokat egy jénaitálba rakom, meglocsolom paradicsomszósszal, megszórom kapribogyóval, rakok rá sajtot, és így rétegezem, amig tartanak az alapanyagok, a tetejére paradicsomszósz kerüljön és meglocsolom olívaolajjal. 150 fokos sütőben 30 perc alatt megsül.

Megjegyzés: a lasagne tésztáját nem kell előfőzni, csak gazdagon adni rá szószt, így sülve megfő.