Elkészítési idő: 5 perc
Alapanyagok:
- egy csomag feta
- 2-3 evőkanál krémsajt
- egy citrom leve
- bors
- olívaolaj
- egy csokor friss zöldfűszer (petrezselyem, menta, koriander)
A fetát elmorzsolom és robotgépben vagy villával addig adok hozzá a krémsajtból, míg krémes nem lesz. Hozzáadom a citromlevet, borsozom, belekeverem a finomra vágott zöldfűszert. Waldorf saláta Elkészítési idő: 20 perc Alapanyagok: egy közepes zellergumó 2 közepes alma két nagy marék dió só, bors, citromlé egy tojás sárgájából készített házi majonéz A zellert és az almákat is megpucolom és nagy lyukú reszelőn lereszelem. Lecsöpögtetem a citromlével, elkeverem a házi majonézzel, megszórom a durvára tört dióval. Néhány órára a hűtőbe teszem pihenni.