Ezt nem nyelik le

ízesített óvszer teszt
Vágólapra másolva!
Az első nehézség a beszerzés volt, mert ahogy több szexshopban is megtudtuk, az ízesített gumi már nem divat. Tíz éve, amikor újdonságnak számított, volt egy kis pörgés, de ez hamar elmúlt, a vevők ritkán keresik, ami most nagyon megy, azok a minél vékonyabb minőségek. Ezért a beszerzett termékek végül egy szexshopból és egy drogériából származnak, vagy interneten lehet nagyobb választékban megtalálni őket.
Vágólapra másolva!

A meló nehéz, az óvszerekről a síkosító összekeni a kezünket, amivel nem tudunk tovább gépelni, pokoli állapotok vannak. Az általános élményük a nőnemű tesztelőknek, hogy a gyümölcsíz és a zsíros állag az olcsó gyümölcsös szájfényekre emlékeztet, amiket nem szeretünk. A végére kiderül, hogy nemcsak a szépségipar, de a rágógumiipar is hasonló aromakészletből dolgozik, mint a gumi óvszerek gyártói, mivel a rágók ízvilágával kapcsolatos emlékek többször is felbukkantak a teszt során.

Mióta ízlelhetjük?
Az óvszer több ezer éves történelme túlmutat egy gasztroportál témakörén, de a hatvanas-hetvenes évek szabad szerelmet hirdető hangulata után a nyolcvanas évek HIV-vírus árnyékolta idői újra divatba hozták a gumi óvszert, amelyet a gyártók a kilencvenes években elkezdtek cifrázni, ekkor jelentek meg a színes, ízesített, rücskös és vicces óvszerek. A termék pozícionálásáról a Durex kategóriamenedzserét, Somlai Annát kérdeztük:
" Az ízesített óvszerekkel elsősorban azokat célozzuk, akik szeretnek kísérletezni, valamint egy kis plusz izgalmat és ízt szeretnének vinni az együttlétekbe. Az ízesített óvszerek több mint 12 éve szerves részei a Durex szortimentjének, a Magyarországon értékesített óvszerek körülbelül 9%-át teszik ki az ízesített óvszerek."

És mit mond a fogyasztó?
A gyors szerkesztőségi körkérdésből az derült ki, hogy a plusz izgalmakat máshogy képzeljük el, de mivel a testvéreink barátainak az unokatestvérei lelkes ízesítettgumi-fogyasztók, tőlük azt az információt kaptuk, hogy ezeknek az illata kellemesebb, mint a nem ízesített változatoké, azért választják inkább ezeket. Ezt az elméletet beigazolódni éreztük az ízpróbánk során.

Forrás: Táfelspicc

Az epresek

A színe mindegyiknek nagyon szép piros, el tudom képzelni, hogy földobja a hangulatot egy jó white partin a dokk vécéjében. A legszebb a Durex, aztán a Masculan, végül a Primeros, utóbbi már inkább mélyrózsaszínű.

  • Primeros - Ez a legbüdösebb, a gyári eperazonos aroma alig érezhető, csak a masszív gumiszag. Semmi értelme aromát pazarolni rá.
  • Masculan - Ennek olyan az illata, mint a gyümölcsös vizipipa-dohányé, nem kellemetlen, ha el tudsz vonatkoztatni attól, hogy spermiciddel bevont kaucsuk van a kezedben.
  • Durex - Epres rágó, kis mentollal. Vannak ezek az import Orbitok, amiket ilyen vietnami boltokban lehet kapni, na, azoknak van ilyesmi szaguk.

A banánosak

  • Durex - Szaga a Schokobananen és a banános ízű szívószál között, íze mint a Donald rágó, aminek már rég elment az íze, viszont még lehet jó buborékokat fújni belőle. Elég ijesztő neonsárga.
  • Primeros - Büdös és kész. Rendes gumiszag, az aromával sem sokat bajlódtak, az új cipőtalp szaga pont ilyen. Ennek az állaga a legzsírosabb az összes között, tocsog, íze alig érezhető, Donald rágós íz, de annyira zsíros, hogy olyan érzést ad, mintha dobozolt zsírt nyalogatnék. Ez is neonsárga.
  • Amor - Ízre klasszikus tuttifrutti és Gabi fogkrém, az íze halvány banánaroma, gumiízzel. Állaga kevésbé zsíros és csöpögős, mint a Primeros, egy nyikorgó kilincs zsírozására még ez is alkalmas. Színe ennek is ijesztő neonsárga, kicsit sötétebb tónusú.

A narancssárgák

  • Durex narancs - Narancsos üdítőitalra emlékeztető illata van, de nem Fanta, ez inkább Mirinda vagy hasonló, csupa narancsaroma, először kesernyés, aztán iszonyú édes, elnyomja a narancsízt, mintha sziruppal lenne bekenve. Lehet, hogy be is van kenve.
  • Primeros őszibarack - Illata az Aromix-Bolero italporé, az íze jellegtelen, nagyon halványan érződik benne egy kis banános beütés. Az elején furcsa, szinte enyhén lisztes az íze, aztán beáll a narancsos rágógumiízek sorába.
  • Amor narancs - Ami rózsaszín. Illata is rózsaszínű, narancsléillatú, nagyon gyenge narancsoscukorka-ízzel. Nagyon jellegtelen, alig van íze, viszont a többihez képest ennek van a legnarancsosabb karaktere.

A színes mindenfélék

  • Csokoládés Amor - Ez fekete. Slankít. Még egyikőnk sem látott olyan férfit, aki erre törekedett volna, de kivételek lehetnek. Kellemetlen a szaga, kicsit étcsokoládés, nem tej, az biztos. Az íze sokkal jobb, mint a szaga, a gumi utóíz előtt kifejezetten kesernyés csokoládéra nem.
  • Tuttifruttis Amor - Tökéletes Juicy Fruit rágó szag, a színe meggyőző hupikék törpike-kék, a hupikék törpikés pornót juttatja eszünkbe. Jobb körökben Electric Blue, és Imprezákra festik. Gömbrágóíz.
  • Zöldalmás Masculan - Csodálatos türkizzöld. Imádom. Cserébe szinte teljesen ízetlen, és gumiszagú.
  • Egzotikus Masculan - Szép neonsárga szín, intenzív illat, ami Donald rágóra emlékeztet. Kezd úgy tűnni, a gumióvszer-ipar és a rágógumiipar annyira nem meglepő módon azonos aromakészletből dolgozik. Tipikus rágó vége íz, mielőtt kiköpjük.
  • Mentás Amor - Nagyon szép sötét méregzöld szín, orrba mélyen felkúszó mentolillat. Az íze cserébe kifejezetten enyhe, friss.