
Elkészítési idő: 10 perc
Alapanyagok:
- 10 dkg friss málna
- 5 dkg friss kecskesajt
- 5 dkg mascarpone
- 2 dkg cukor
- 1 üveg magas alkoholtartalmú IPA sör (pl. Brewdog Punk IPA, Flying Dog Raging Bitch, Hopfanatiqtól bármi) igazából pár kanállal kell csak, a maradékkal tegyenek belátásuk szerint
- Pár evőkanál narancslikőr
- 5 dkg Graham-keksz
A kekszet kicsit összetöröm, szétosztom poharak aljába. Finoman meglocsolom a likőrrel, ne áztassa el, csak éppen kerüljön rá. A mascarponét egy kevés sörrel lágy krémesre lazítom. A kecskesajtot kikeverem a cukorral. A kekszre kanalazom a sörös mascarponét, rápakolom a málnát, és a tetejére kanalazom a kecskesajtot.
Mi eltévesztettük a sorrendet, de végeredményben az majdnem mindegy, valahogy túléltük.