2013 a gasztronómia fekete éve volt, 2014 sem lesz jobb

2014.01.02. 12:40

A tavalyi gasztrotrendek főként az olyan hibridek körül forogtak, mint a ramen burger és a cronut, de azért akadt egy-két érdekes vagy vállalhatatlan elképzelés ezeken kívül is. Jövőre sem lesz ez másként.

2013. Röviden.

Amikor tavaly mindenki a cronuton pörgött

Forrás:

Aztán kiderült, hogy lesz Magyarországon is.

Forrás:

És aztán megkóstoltuk.

Forrás:

Amikor emberek (M-Ű-V-É-S-Z-E-K) orrából vettek baktériumot sajthoz.

Forrás: Origo

Amikor augusztusban a Bompas and Parr világító fagyit dobott piacra, amiből egy gombóc 200 dollár. 200 dollár :(

 

Forrás:

Műhúst készítettek, és meg is kóstolták. Pontosan olyan rossz volt, mint azt bárki sejthette, úgyhogy inkább hasznosabb dolgokra kellene pazarolni a tudományt. Repülő, vízzel hajtott autókra, például.

Forrás:

Vagy amikor egy cég elkezdett szárított marhahúsból névjegykártyát gyártani.

Forrás:

2014. Röviden.

Állítólag az idén több olyan hibrid lesz, mint, mint a cronut, mert tényleg nem volt még elég ezekből a teljesen fölösleges dolgokból. Ramen burger. Cronut burger.

Forrás:

Mindenki lóhúst fog enni. Ha már eddig is mindenki lóhúst evett, csak nem tudott róla, nem tök mindegy? 

Forrás: Origo

Ha nem lovat, akkor halfejért és egyéb, eddig lenézett halakért fog pénzt fizetni menő éttermekben, ugyanis a nem lenézett halak elfogynak. Belsőségeket is fognak enni, ott, ahol eddig nem, ugyanis a marháknak, disznóknak meg nincs annyi hely, hogy csak bélszínt termeljenek.

Forrás:

A Technomic szerint durván visszajön a tészta és szénhidrátzabálás. 

Forrás: Origo

Mindent savanyítanak majd, és kimcsiből lesz a kerítés. 

Forrás: